HaroldAndKumar Avatar

HaroldAndKumar

Laatste reviews

HaroldAndKumar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ontzettend slecht. Begon redelijk, maar dan breken de Amerikaanse, houterig gespeelde en voorspelbare dramastukken aan en is het huilen met de pet op. Een erg slecht tussendoortje van Travolta en Williams, geen wonder dat deze film geflopt is. Enig h......"
Old Dogs
"...Ach goede special effects, maar ik heb ruim twee uur in een scheur gelegen om dat ontzettend slechte script en dat houterige acteerwerk. Had zo veel meer kunnen zijn deze film. Zo. Veel. Meer...."
2012
"...[quote=timdekw]Laat ik de eerste zijn die waarschijnlijk de waarheid durft te zeggen. Ik en de drie mensen met wie ik naar de film ben geweest (2 vrouwen en een man, waarvan de de dames en ik het boek hebben gelezen) vonden de film allemaal erg tege......"
Komt een vrouw bij de dokter
"...Iedereen moet gewoon zijn muil houden over het budget en de originaliteit. Klep dicht en laat je overdonderen door iets dat nog nooit eerder vertoond is. Toppertje...."
Avatar
"...[quote=PKP]Goede, spannende film, met een wat zwak eind, als je het mij vraagt.[/quote] Ben ik het mee eens. Dikke anticlimax. [spoiler]Hij heeft een tunnel gegraven naar elke cel? Heb je gezien hoe enorm dat gevangeniscomplex is? Daar doe je wel......"
Law Abiding Citizen

laatste ratings

watchlist

HaroldAndKumar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.