HaroldAndKumar Avatar

HaroldAndKumar

reacties

  • Ontzettend slecht. Begon redelijk, maar dan breken de Amerikaanse, houterig gespeelde en voorspelbare dramastukken aan en is het huilen met de pet op. Een erg slecht tussendoortje van Travolta en Williams, geen wonder dat deze film geflopt is. Enig hoogtepunt is de 40 seconden waarin Justin Long zijn debiele bijrolletje mag uitvoeren. 40 seconden op 88 minuten. You do the math.

    als reactie op de film Old Dogs

  • Ach goede special effects, maar ik heb ruim twee uur in een scheur gelegen om dat ontzettend slechte script en dat houterige acteerwerk. Had zo veel meer kunnen zijn deze film. Zo. Veel. Meer.

    als reactie op de film 2012

  • [quote=timdekw]Laat ik de eerste zijn die waarschijnlijk de waarheid durft te zeggen. Ik en de drie mensen met wie ik naar de film ben geweest (2 vrouwen en een man, waarvan de de dames en ik het boek hebben gelezen) vonden de film allemaal erg tegenvallen. Ik snap totaal niet waar alle ophef die er is geweest over hoe geweldig de film is geweest vandaan komt. De gebeurtenissen volgen elkaar in erg snel tempo op, nergens wordt er echt goed duidelijk gemaakt waarom de dingen gebeuren. Er wordt dus van uit gegaan dat alle kijkers het boek gelezen hebben. Ook concentreerd de film zich vooral op het vreemdgaan en de seks en wordt de kanker meer als bijzaak gebruikt. Het acteerwerk is prima maar de film kon mij op geen moment ontroeren of boeien. Het laatste half uur heb ik me ook erg verveeld gevoeld waardoor ik maar een beetje om me heen heb zitten kijken en ik kreeg het idee dat ik niet de enige was die zich zat te vervelen. Heel erg jammer want juist door alle positieve reacties had ik een mooie, confronterende en ontroerende film verwacht, maar niets is minder waar.[/quote] Ik heb het boek niet gelezen maar sluit me hier volledig bij aan. Een slepende, onduidelijke en niet overtuigende kutfilm is het simpelweg. Het heeft meer weg van een 2 uur lange soap dan van een goed drama.

    als reactie op de film Komt een vrouw bij de dokter

  • Iedereen moet gewoon zijn muil houden over het budget en de originaliteit. Klep dicht en laat je overdonderen door iets dat nog nooit eerder vertoond is. Toppertje.

    als reactie op de film Avatar

  • [quote=PKP]Goede, spannende film, met een wat zwak eind, als je het mij vraagt.[/quote] Ben ik het mee eens. Dikke anticlimax. [spoiler]Hij heeft een tunnel gegraven naar elke cel? Heb je gezien hoe enorm dat gevangeniscomplex is? Daar doe je wel meer dan 10 jaar over, dat lukt je van je leven niet.[/spoiler] Desondanks geef ik hem een 7. Had met een knallend eind veel hoger kunnen zijn.

    als reactie op de film Law Abiding Citizen

  • [quote=littlemoi]Ben het helemaal met je eens :)[/quote] Twilight is het type film van 'hate it or love it'. Elk weldenkend en redelijk volwassen mens kan zien dat het verhaal en de boodschap die het uitstraalt compleet achterlijk zijn. Helaas denken de puberale (en voor de vele romantiek erg vatbare) 11- tot 16-jarige meisjes en enkele verwarde mannen daar totaal anders over.

    als reactie op de film The Twilight Saga: New Moon

  • [quote=MovieMind]Prima tijdvermaak! Zeker als je ook de boeken gelezen hebt![/quote] Iets met meisjes van 12.

    als reactie op de film The Twilight Saga: New Moon

  • Om te kotsen deze film.

    als reactie op de film The Twilight Saga: New Moon

  • [quote=Oboema]Jep en ik vind het laatste. Kan iemand onderbouwen waarom dit iets is? Het plot is zo waanzinnig voorspelbaar en de grappen...zijn er eigenlijk wel grappen? :O Iemand?[/quote] De humor in deze film is zo specifiek, dat je het haat of er van houdt. Ik vind deze film hilarisch, ieder zn ding.

    als reactie op de film Hot Rod

  • Topper voor de stoner!

    als reactie op de film Friday

  • [quote=timdekw]Minder dan middelmatige film. Er zit totaal niets in, geen van de acteurs weet te overtuigen. Vooral Kristen Stewart is op de herhalingstour, je verwacht ieder moment dat er een stel vampiers tevoorschijn komt als zij in beeld is. Ook de afwisseling van een wat serieuzere comedie met een aantal karakters die dan weer onzinnig acteerden had bij mij niet echt een goed effect. Al met al zonde van mijn tijd.[/quote] Niet mee eens. Goede coming of age. Punt.

    als reactie op de film Adventureland

  • Tegenvaller. Ontzettend slecht, de film weet niet wat het wil en valt tussen schip en wal.

    als reactie op de film Funny People

  • Topper als je van de 60's houdt!

    als reactie op de film The Boat That Rocked

  • Unieke film. Intelligent, grappig en met een hart.

    als reactie op de film The Darjeeling Limited

  • ACTIE ACTIE ACTIE!!!!

    als reactie op de film Running Scared

  • Wat een tegenvaller dit. Vond Butler erg slecht, acteerde als een stuk hout. Had meer verwacht van de makers van Crank...

    als reactie op de film Gamer

  • Niet serieus nemen. Met wat maten, biertjes en popcorn erbij kijken en lachen.

    als reactie op de film Year One

  • Vond dit een meevaller, redelijk realistisch, prima spanningsbogen.

    als reactie op de film Carriers