Colonel_Kurz Avatar

Colonel_Kurz

Laatste reviews

Requiem for a Dream(2000)

"...Ik zag 'm een paar jaar geleden in de Sneak Preview en... er liepen nogal wat mensen die dit zwartgallige (overigens erg sterke) stukje cinema niet..."

Serpico(1973)

"...Net Serpico gezien, sterk drama met een geweldige Pacino! Sidney Lumet wordt vaak vergeten als het om grote regisseurs gaat, maar ook met deze film..."

Reservoir Dogs(1992)

"...Hoewel gezegend door een sterke cast, prachtige dialogen en een interessante vertelwijze, vind ik dit toch met afstand de minste van Tarantino..."

Jackie Brown(1997)

"...Lang niet zo populair als Pulp Fiction, maar naar mijn mening niet minder goed. Sterker nog, ik vind de personages van deze film zelfs boeiender, voor..."

La dolce vita(1960)

"...Ik had aan het einde van een film toch echt zoiets van: waar ging dit eigenlijk over? Het enige wat naar mijn mening de film echt overeind hield, was..."

Laatste reacties

"...[quote=Meninho]zwakke schakel gek genoeg is Sean Connery zelf die ongeinspireerd overkomt in deze film. Hij slaapwandelt werkelijk door deze film heen en dat is zonde want voor mij blijft hij de enige echte Bond.[/quote]Yup. Het is aan hem af te zien......"
You Only Live Twice
"...Ijzersterke horror/thriller die vooral op sfeer leunt...."
Session 9
"...[quote=Filmp@ssie]De laatste maanden vertoont SBS6 op de late avonduren alleen maar B films uit die je in de grabbelton voor 1 @ 2 € kan kopen of zelfs gratis bij DVD tijdschriften worden uitgegeven.Het geld is zeker op.[/quote]Nah, zal eerder te mak......"
Death Train
"...Weet iemand of ze ook de serie gaan uitzenden? of überhaupt het tweede deel van de miniserie? De site van SBS meldt er in ieder geval niets over......"
Battlestar Galactica
"...[quote=Angelater]Recensie is op www.filmvalley.nl te lezen, volgens mij werkt filmtotaal daar mee.[/quote]Uh... Nee...."
Pirates of the Caribbean: At World's End

laatste ratings

7,5
Brighton Rock (1947)
Brighton Rock (1947)
7,1
Saat po long (2005)
Saat po long (2005)
5,8
The Ruins (2008)
The Ruins (2008)
8,0
Halloween (1978)
Halloween (1978)

watchlist

Colonel_Kurz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.