Colonel_Kurz Avatar

Colonel_Kurz

Laatste reviews

Requiem for a Dream(2000)

"...Ik zag 'm een paar jaar geleden in de Sneak Preview en... er liepen nogal wat mensen die dit zwartgallige (overigens erg sterke) stukje cinema niet..."

Serpico(1973)

"...Net Serpico gezien, sterk drama met een geweldige Pacino! Sidney Lumet wordt vaak vergeten als het om grote regisseurs gaat, maar ook met deze film..."

Reservoir Dogs(1992)

"...Hoewel gezegend door een sterke cast, prachtige dialogen en een interessante vertelwijze, vind ik dit toch met afstand de minste van Tarantino..."

Jackie Brown(1997)

"...Lang niet zo populair als Pulp Fiction, maar naar mijn mening niet minder goed. Sterker nog, ik vind de personages van deze film zelfs boeiender, voor..."

La dolce vita(1960)

"...Ik had aan het einde van een film toch echt zoiets van: waar ging dit eigenlijk over? Het enige wat naar mijn mening de film echt overeind hield, was..."

Laatste reacties

"...[quote=bobocad]Ik vraag mij eigenlijk af of de extended version (oftewel 1 extra scene van 90 sec aan het eind) te zien is in de NL bioscopen. Niet dat het echt uitmaakt voor mij. Ik heb deze film al op DVD (R1).[/quote]Je bedoelt die met [spoiler]de......"
Unthinkable
"...[quote=aspers]Blijf erbij, de enige echte misser die M.Night gemaakt heeft is The Happening. Lady in the Water is totaal verkeerd begrepen en een zwaar ondergewaardeerde film! [/quote]http://www.filmtotaal.nl/recensie.php?id=7688..."
M. Night Shyamalan bijt van zich af!
"...[quote=Geranimous]Ik ga de film zelf morgen zien maar ben erg benieuwd. Ik hoop dat je niet weer terug gaat krabbelen Kaj. Ik kan er nog steeds niet bij dat je bij The Dark Knight terug kwam op je initiele oordeel van de film. Ik ben benieuwd of bij......"
Inception
"...[quote=skullsplitter]Goede review, geeft het verhaal niet weg en geeft aan dat het verhaal goed te volgen is. Al ben ik wel benieuwd of de recensist dezelfde conclusie trok als ik na een half uur bezinken. Ik ga volgende week nogmaals iig :)[/quot......"
Inception
"...Wacht, de nieuwste Wes Craven wordt geschreven door iemand die Kruger heet?..."
Problemen voor Scream 4?

laatste ratings

7,5
Brighton Rock (1947)
Brighton Rock (1947)
7,1
Saat po long (2005)
Saat po long (2005)
5,0
The Ruins (2008)
The Ruins (2008)
7,1
Halloween (1978)
Halloween (1978)

watchlist

Colonel_Kurz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.