Amazon62 Avatar

Amazon62

Laatste reviews

Cloverfield(2008)

"...Goeie film! Heeft inderdaad een tintje 'Blairwitch' in zich, maar dat komt alleen maar door de manier van filmen. Het einde is alleen een tegenvaller..."

Laatste reacties

"...Ben ik nou in de war of is deze film helemaal niet op tv vandaag... Ik zie voetbal......"
Collateral
"...Saol, je moet toch ook geregistreerd zijn om te kunnen stemmen? Film: Cliché na cliché.. Mn vriendin keek de film en alles wat ik voorspelde kwam uit. Eerst gaat t goed, daarna problemen, scoren op de laatste seconde, drop-outs die later weer terugk......"
Coach Carter
"...Ah, een "gouwe ouwe". Zeker kijken als je 'm nog niet gezien hebt (al betwijfel dat). K heb de film al te vaak gezien, dus ik sla het over. Zeker een geniale film met een verrassend einde en goede acteurs......"
The Shawshank Redemption
"...Een slap aftreksel van de oude serie waar ik vroeger altijd naar keek. Jammerlijk mislukt, vooral omdat de personages van de oude serie gewoonweg niet te imiteren zijn. Misschien wel leuk voor kinderen die de oude serie niet kennen...."
Floris
"...Had het niet verwacht van een 'high school' film, maar hij is echt vermakelijk. Natuurlijk veel flauwe en voorspelbare dingen, maar het zijn een paar hilarische nerds......"
Superbad

laatste ratings

7,4
Rescue Dawn (2006)
Rescue Dawn (2006)
6,6
Coach Carter (2005)
Coach Carter (2005)
3,4
Jaws 3-D (1983)
Jaws 3-D (1983)
4,1
Floris (2004)
Floris (2004)

watchlist

Amazon62 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.