bvdp Avatar

bvdp

Laatste reviews

The Way Back(2010)

"...Gewoon een meesterlijke film. Weir laat op grandioze wijze een onmenselijke tocht zien. Volgens sommigen had er meer onderlinge strijd tussen de..."

The Broken Circle Breakdown(2012)

"...Een van de beste films van 2012. Ben net voor de tweede keer naar de bios geweest en weer greep de film me bij de strot. Het acteerwerk is geweldig...."

The Road(2009)

"...Geweldige film. Al in een van de eerste beelden zie Viggo Mortensen met een prachtige karakteristieke kop in een grijs landschap. Zo blijft het de..."

Laatste reacties

"...Misschien niet de grappigste film van Pixar, maar wel de meest sfeervolle. Er zijn weinig animatiefilms die zo perfect de (schotse) sfeer weergeven...."
Brave
"...[quote=Decepticon]Haha, ja daar moest ik direct om lachen. Ik kan me dat ook niet voorstellen dat Disney/Pixar het aandurft een lesbienne neer te zetten in een animatie. Ik ben niet zo van de Disney's en aangezien dit blijkbaar dus meer een Disney i......"
Brave
"...Ik zit al bijna 30 jaar in het onderwijs. En al die jaren ben je alert dat je geen fouten maakt in de omgang met leerlingen. Fouten die in beginsel onschuldig lijken, maar desastreus kunnen uitpakken. Dat bewijst ook deze film. Ik heb het bij collega......"
Jagten
"...Nadat ik een recensie in Trouw had gelezen, was ik enthousiast over deze film. Eenmaal in de bioscoop viel dat erg tegen. Ik heb me De hele tijd afgevraagd waar ik nou naar zat te kijken. Ik kom niet veel verder dan: een vreemde film. In de trailer z......"
Beasts of the Southern Wild
"...Je mag het allemaal vinden, maar er klopt weinig van deze recensie. Wat een dijk van een film. Een van de beste, zo niet de beste van 2012..."
The Broken Circle Breakdown

laatste ratings

7,2
The Way (2010)
The Way (2010)
7,0
The Way Back (2010)
The Way Back (2010)
7,4
Tyrannosaur (2011)
Tyrannosaur (2011)
6,9
Brave (2012)
Brave (2012)
8,1
Jagten (2012)
Jagten (2012)

watchlist

bvdp heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.