Sjaak_Polak Avatar

Sjaak_Polak

Laatste reviews

Sjaak_Polak heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het is misschien wat vergezocht, maar ik krijg af en toe het gevoel dat productiebedrijven dit soort berichten alleen maar uitgeven om gratis publiciteit te verwerven...."
Bond 23 nog altijd in productie
"...[quote=Spijker2]Klopt en klopt niet. Deel 1 is toch echt als bioscoopfilm gemaakt en uitgebracht. Het plan was inderdaad om deel 2 en 3 als TV-film uit te brengen maar na het succes van deel 1 is anders besloten. En terecht naar mijn mening.[/quote]......"
"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden
"...Onzin, als een remake goed is wat is het probleem dan? Hebben jullie soms de eerdere films van Fincher niet gezien ofzo... Oja: http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=17283..."
"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden
"...[quote=sickboy1984] Helaas ook wat missers zoals [b]The Curious Case of Benjamin Button[/b] (2008) en Panic Room (2002) [/quote] Hopelijk meen je dat niet?..."
"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden
"...[quote=wyatt earp]Geef mij 1 goede reden om deze film te remaken. Er is een pracht van een zweedse versie. Waarom dan een remake? Dit heeft niks te maken met David Fincher trouwens. Goede regisseur. Valt me alleen een beetje tegen dat hij zich met ie......"
"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden

laatste ratings

watchlist

Sjaak_Polak heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.