robin001 Avatar

robin001

reacties

  • [quote=verani]beetje voorspelbaar eind, verder beetje simpel concept, zit eigenlijk geen verhaal in, ja brandweer man trouwt, krijgt kinderen, raakt vast en ga dood sorrry konden ze niet wat anders verzinnen, verder john travolta speelt matig heb hem veel beter zien spelen[/quote] HOEZO SPOILER?

    als reactie op de film Ladder 49

  • Verrassend leuke film als je een avond niets te doen hebt :E

    als reactie op de film 11:14

  • [quote=gandalf the white]Dat legt ie een stuk of 5 keer uit in de film. Maar ze bedoelen de vorm van het hoofd als ze die leger kapsel hebben. En ze bedoelen ook leeg hoofd.[/quote] Letterlijk pothoofd eigenlijk.

    als reactie op de film Jarhead

  • [quote=cazoo]Een 7.3?! Ben ik dan de enige die het boek gelezen heeft? Deze film is "gebaseerd op het boek", tenminste als je dat predikaat verdient wanneer je je baseert op de gegevens op de achterflap. In het boek is Marie bijvoorbeeld nu niet bepaald een gesjeesde hippie, maar doktor in de economie met een hoge positie bij de Canadese overheid. En zo wordt er wel op meer punten nodeloos van het oorspronkelijke verhaal afgeweken. Maar goed, ik weet dat dat nog niets zegt over de kwaliteit van de film, maar kom op Mat Damon als meest onwaarschijnlijke Jason Bourne ooit. Die jongen heeft nog niet eens baardgroei en doet dan ook in niets denken aan de geharde speciaal agent waar ie voor moet doorgaan. Ik heb echt geprobeerd om in de film te komen, maar dan liep hij weer een shot in en zat ik met mijn hoofd te schudden.[/quote] Blijkbaar ben je de enigste ja. Ga naar boekentotaal.nl ofzo....

    als reactie op de film The Bourne Identity

  • [quote=pezet]Ik snap echt niet waarom zoveel mensen zo enthousiast zijn over deze film. Ook Depp is hier lang niet op zijn best en maakt de piratenfilm er niet geloofwaardiger op, hij speelt of het een klucht is maar de andere acteurs denken kennelijk dat het serieus bedoeld is, En dan die eindeloze 'gevechten' ook nog met dooien die vechten. Een mager zesje vanwege de mooie beelden en karikaturen.[/quote] Ik denk dat een film als Schindlers List meer wat voor jou is. Autistisch ofzo dat je niet kan onderscheiden wat de bedoeling van de film is?

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • [quote=Saebel]Twee fouten gezien: 1. Hij springt met zijn handboeien om, om een lijn die vast zit in een mast en ergens op de grond. Hij gebruikt deze lijn als een kabelbaan om te ontkomen. Het mooie is dat je eerst je handen ongeboeid moet hebben, wil je ze over een lijn kunnen gooien die aan twee punten vast zit... 2. ze lopen onder een omgekeerde roeibood op de oceaanbodem en gebruiken de luchtbel in de boot om te kunnen ademen. Nou lijkt het me dat deze boot met een rotgang naar de oppervlakte stijgt. (Raar dat deze foutjes niet aan het licht komen wanneer ze de film maken en bekijken) ------------------------------------------------------------------------- Verder vond ik het een supermooie vermakelijke film. Standaard Hollywood liefdesverhaal maar in combinatie met de flauwe grappen en een geniale Jack Sparrow erg leuk. Ik ben geen fan van komedie maar dit is wel een aanrader.[/quote] Inderdaad. Dikke fail. Maar voor de rest geweldige film. Je moet deze film ook gewoon kijken met het verstand op nul, en niet te veel waarde hechten aan wat nu wel of niet zou kunnen.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • Hoop trouwens dat 4 geen afbreuk gaat doen aan de reeks, gezien de beoordelingen van 3 minder zijn dan van 2, en die op hun beurt weer onderdoen voor het eerste deel.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • [quote=the terminator]ik ben gister naar de film geweest maar depp speelde niet zo goed vond ik :N[/quote] Dan ben jij een van de weinigen, toch goed dat je dat gezien hebt, een echte kenner.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  • Beetje pessimistisch hier, die mensen die de film proberen af te kraken. Tuurlijk het verhaal is niet altijd geweldig maar het is niet een film die je voor de kwaliteit van het verhaal moet kijken. Heb erg genoten van het acteerwerk van Johnny Depp. Speelt in alle drie de films ontzettend goed

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: At World's End

  • Geniaal. Prachtig verhaal met goed acteerwerk T+) 9/10

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Heerlijk als je gewoon wil ontspannen en niet teveel wil nadenken bij de film. Overdosis aan actie. 6/10

    als reactie op de film Wanted

  • Sterke film. Combineert actie met een goed verhaal. Alleen jammer dat de film op sommige momenten wat voorspelbaar is. Wel een mooie manier van filmen

    als reactie op de film Man on Fire