robin001 Avatar

robin001

Laatste reviews

The Hurt Locker(2008)

"...Altijd genieten, de reacties van de echte 'kenners'. Ik heb deze film gekregen en met heel veel plezier gekeken. Het is gewoon een goeie film, schijt..."

Laatste reacties

"...[quote=verani]beetje voorspelbaar eind, verder beetje simpel concept, zit eigenlijk geen verhaal in, ja brandweer man trouwt, krijgt kinderen, raakt vast en ga dood sorrry konden ze niet wat anders verzinnen, verder john travolta speelt matig he......"
Ladder 49
"...Verrassend leuke film als je een avond niets te doen hebt :E..."
11:14
"...[quote=gandalf the white]Dat legt ie een stuk of 5 keer uit in de film. Maar ze bedoelen de vorm van het hoofd als ze die leger kapsel hebben. En ze bedoelen ook leeg hoofd.[/quote] Letterlijk pothoofd eigenlijk...."
Jarhead
"...[quote=cazoo]Een 7.3?! Ben ik dan de enige die het boek gelezen heeft? Deze film is "gebaseerd op het boek", tenminste als je dat predikaat verdient wanneer je je baseert op de gegevens op de achterflap. In het boek is Marie bijvoorbeeld nu niet bepa......"
The Bourne Identity
"...[quote=pezet]Ik snap echt niet waarom zoveel mensen zo enthousiast zijn over deze film. Ook Depp is hier lang niet op zijn best en maakt de piratenfilm er niet geloofwaardiger op, hij speelt of het een klucht is maar de andere acteurs denken kennelij......"
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

laatste ratings

7,7
Gran Torino (2008)
Gran Torino (2008)
5,9
Bad Boys (1995)
Bad Boys (1995)
7,0
The Bank Job (2008)
The Bank Job (2008)

watchlist

robin001 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.