nolifeman123 Avatar

nolifeman123

Laatste reviews

The Dictator(2012)

"...Ik vind comedy-films meestal niet zo grappig. Dit was voor mij ook een film waar ik niet kon lachen om de grappen. Ook het verhaal was wel matig, het..."

Laatste reacties

"...Ik vond het een echte vette film. Zowiezo de beste film die ik tot nu toe in 2012 heb gezien (heb maar weinig films gezien). Met name het einde vond ik erg prachtig...."
The Grey
"...Ik ben opgegroeid met Rowan Atkinson en vond hem altijd al heel grappig. Nu ik wat ouder ben is de humor niet zo leuk meer en was de film ook niet echt entertaining. Wel jammer, want ik dacht dat ik me aardig zou vermaken met deze film. 5/10...."
Johnny English Reborn
"...Desondanks dat het een kinderfilm is, heb ik me aardig vermaakt met deze film. Als je met lage verwachtingen deze film gaat kijken, kan je er wel van genieten...."
Mr. Popper's Penguins
"...Film was zeker weten iets te lang, desondanks een 9 voor een goed verhaal/nice special effects en ook een beetje omdat ik transformers fan ben :P..."
Transformers: Dark of the Moon
"...Ik vond het geen leuke x-men film. Ik verwachtte (zoals elke x-men film) een film vol toffe actie-scene's en goede special effects, maar ik kreeg een film die heel veel om het verhaal draaide met af en toe actie-scene's. Jammmer...."
X: First Class

laatste ratings

watchlist

nolifeman123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.