Falconetti Avatar

Falconetti

Laatste reviews

The Girl with the Dragon Tattoo(2011)

"...Klasse film! Ik heb de pest aan Hollywood remakes, maar vanwege de vele positieve reacties toch maar gekeken. Zelfde verhaal als origineel maar met..."

Fitzcarraldo(1982)

"...Wat een ongelofelijk avontuur. Kinski speelt een mislukte ondernemer die al enkele flops op zijn naam heeft staan. Uiteindelijk begint hij weer aan..."

Nosferatu: Phantom der Nacht(1979)

"...Heel interessant dat Werner Herzog de beroemde film uit 1922 over heeft gedaan. Maar de film komt niet echt uit de verf. Wel mooie beelden (o.a. uit..."

Shadow of the Vampire(2000)

"...Geweldige film. Een eerbetoon aan de Nosferatu film uit 1922 en daarnaast ook een heel origineel verhaal over hoe die film ooit tot stand zou zijn..."

Nosferatu(1922)

"...Ik ben het helemaal met Steve-O eens. Dit is een meesterwerk. De film begint langzaam en oogt echt als een film uit de oude doos. Daarna wordt de film..."

Laatste reacties

"...Jaren geleden voor het eerst gezien en vanwege de hoge verwachtingen viel de film tegen. Sloom en saai. Nu voor 2e keer gezien met lage verwachtingen en nota bene toch een onderhoudende film. Verwacht geen spannende thriller, maar een drama dat zich......"
The Clearing
"...Mooie rol van James Woods als sukkelige vader/wiskundeleraar die het ook allemaal niet meer weet. Eén en al onvermogen en ontoereikendheid van iemand die zijn gezin niet kan redden...."
The Virgin Suicides
"...Goeie film, maar wel heel ingetogen en sober. Film bevat geen bloedstollende actiescènes. Het is Arthouse...."
Michael Kohlhaas
"...Film is niet echt een thriller, maar eerder sociaal drama. Heel ingetogen en weinig spektakel. Wel de moeite waard. Ook nog een rol voor Forest Whitaker...."
Out of the Furnace
"...Bizarre en teleurstellende film. Ik had hoge verwachtingen vanwege de vorige film van Miranda July (Me and You and Everyone We Know), waar ik enorm van heb genoten. The Future heb ik nu voor de 2e keer gezien en het is weer niet gelukt om hierin iets......"
The Future

laatste ratings

6,9
Youth (2015)
Youth (2015)
8,3
Room (2015)
Room (2015)
7,9
Brooklyn (2015)
Brooklyn (2015)
7,9
The Revenant (2015)
The Revenant (2015)
7,0
Sleepy Hollow (1999)
Sleepy Hollow (1999)

watchlist

Falconetti heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.