secret1994 Avatar

secret1994

Laatste reviews

Thunderball(1965)

"...Gisteren gezien :) was zeer toffe film, +de vijandige organisatie SPECTER, +humor van Bond (zoals hij een hele tijd bezig is tijdens het pokerspel..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)

"...Laatste film :) Ik vond het redelijk goed,ze hebben het beste ervan proberen te make, er zijn + punten en -punten, maar tis gedaan :( vond wel dat..."

Laatste reacties

"...Damn junge xD tbegint al te kriebele bij mij! :p James Bond met Daniel Craig is gewoon f*cking zaluge ACTIE!! :D de laatste Bondfilms kijk ik nog alt regelmatig ;) ben benieuwd wat ze emoties in deze film gaan zijn. Want in de 1ste 2 was hij zowa,koe......"
Mogelijke actiescène vrijgegeven van Bond 23
"...Ziet er tof filmpje uit ;) mr kpeis ni echt da ik deze film voor een goeie actiefilm ga kiezen. ik wacht wel tot hij ooit ies op tv komt of m'n kleine broer hem op dvd koopt. Moest ik terug 10 zijn zou ik em ZEKER gaan zien..."
Schattige motion poster Puss in Boots
"...Awesome!!! Heb just de film gezien ;) was echt zalug filmpje enkel spijtig [spoiler] dat hij z'n date met dat mooie meisje had gemist[/spoiler] maar hierdoor [spoiler] maakte ze het mogelijk dat Captain America de zoon van Howard zou kunnen......"
Captain America: The First Avenger
"...Mod-edit: bericht onleesbaar en dus verwijderd...."
Jon Favreau over Iron Man 3 en The Avengers

laatste ratings

secret1994 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

secret1994 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.