secret1994 Avatar

secret1994

Laatste reviews

Thunderball(1965)

"...Gisteren gezien :) was zeer toffe film, +de vijandige organisatie SPECTER, +humor van Bond (zoals hij een hele tijd bezig is tijdens het pokerspel..."

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)

"...Laatste film :) Ik vond het redelijk goed,ze hebben het beste ervan proberen te make, er zijn + punten en -punten, maar tis gedaan :( vond wel dat..."

Laatste reacties

"...Awesome!!! Heb just de film gezien ;) was echt zalug filmpje enkel spijtig [spoiler] dat hij z'n date met dat mooie meisje had gemist[/spoiler] maar hierdoor [spoiler] maakte ze het mogelijk dat Captain America de zoon van Howard zou kunnen......"
Captain America: The First Avenger
"...Man... gistere gezien =^p daaamn! ik vond em zeker één van de bester uit x men zeker de knipoog naar Wolverin die zich zat te bezatte vond ik goed. [spoiler] enkel begrijp ik de tijd niet... -einde Wolverine Origins:gaat Logan op café zich beza......"
X: First Class
"...X) Daaaamn :p da was me echt wel een filmpke x) eel de film vin ik tof/goe/zotjes xD, mr einde vin ik wa minder ;s..."
DOA: Dead or Alive
"...Vanavond op tv :) Alé, op de Belgische, op 2B of vt4..."
Taken
"...Ik vond het redelijk goeie film mr vond [spoiler]de eindvechtscene wat slapjes,gwn mes in arm,ff in de kop schiete... waarom pakken ze geen groot monster...maar dan echt gigantisch groot?[/spoiler]..."
Resident Evil: Afterlife

laatste ratings

secret1994 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

secret1994 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.