koljaa Avatar

koljaa

Laatste reviews

koljaa heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=SunChaser]Raar dat deze is geflopt: Vikings & Aliens http://www.youtube.com/watch?v=f7paq_cWOsc&feature=youtu.be[/quote] dat was een heeeeeel mooie film......."
Cowboys & Aliens
"...Ik zou er een boek over schrijven.... hoe flauw en ongeloofwaardig deze film is... maar ik verspeel er mijn pennestreken niet aan.... totaal waardelooos.. 1 punt van een ster is nog te veel..."
Sint
"...[quote=13204]Vond deze film persoonlijk weinig aan. Heb hem in de sneak gezien, had in eerste instantie wel een positief vooruitzicht maar naar mate de film vorderde vond ik het toch wel een beetje tegenvallen. En zoals bij veel films van om en nabij......"
Source Code
"...Een gek hoofdpersoon waarmee geen enkel normaal mens meer dan 2 dagen kan vertoeven slaat wartaal uit ... die dan blijkt geniaal te zijn ? In de kunst kan je een hondedrol voor 1 miljoen euro verkopen ... je moet maar de echte zotten weten te vinden......."
Black Butterflies
"...Dit is puur en mooi en ... en .... je moet het gezien hebben... heel realistisch en perfecte evenwichtsoefening... Mag zonder blikken of blozen naast bv The Gotfather staan..."
Pusher

laatste ratings

7,7
Sin City (2005)
Sin City (2005)
7,5
Precious (2009)
Precious (2009)
7,7
Bin-jip (2004)
Bin-jip (2004)

watchlist

koljaa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.