daanjor Avatar

daanjor

Laatste reviews

The Hobbit: The Battle of the Five Armies(2014)

"...Echt een topfilm! De beste van de drie hobbit films! Voor mijn gevoel sluit deze het beste aan bij het gevoel wat ik kreeg bij het lezen van het boek...."

Laatste reacties

"...Melkor, bij verre. Is de kracht achter alle slechtheid en wil alleen vernietiging van de wereld, niet zoals andere slechterikken de vernietiging van een stad of persoon of eigen belang...."
POLL: slechteriken in films
"...RESPECT SIR!!!!!!! Het onvermijdelijke is gebeurt......"
Christopher Lee overleden
"...Terecht Lord of the Rings op de eerste plek! Star Wars is inderdaad het langst het meest populair. Dark Knight snap ik niet echt.. Alien had een grotere impact in zijn tijd...."
Top 10 - Favoriete filmtrilogieën
"...Alle kritiek op Jackson snap ik niet zo. Ik ben blij dat hij de films uitgesmeerd heeft over drie films. Zo hebben we meer om naar te kijken. Hij houdt erg vast aan het verhaal en stopt stiekem stukjes uit de Silmarillion in de film. Voor Tolkien fan......"
Peter Jackson sluit terugkeer naar Midden-Aarde niet uit
"...Wie hem ook gaat maken, dit is in ieder geval beter bericht dan we voorheen kregen. Er is nog hoop op meer! En er zijn natuurlijk veel meer verhalen. LOTR en HBBT is maar één hoofdstuk van de meer dan vijfentwintig hoofdstukken die er zijn in de S......"
Peter Jackson sluit terugkeer naar Midden-Aarde niet uit

laatste ratings

watchlist

daanjor heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.