Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Gewoon even een aantal acteurs, regisseurs en producenten van seksuele intimidatie beschuldigingen, daar kun je blijkbaar de uitslag mee beïnvloeden. Bij de Oscarnominaties gaat het om zulke schijnheilige vriendjespolitieke achterbaksheid dat het mi......"
Oscarnominaties 2018 bekend!
"...@ThomasOMalley De vraag is ook waarom mensen zo graag deze veranderingen willen zien. En volgens mij zijn daar vaak politiek correcte motieven voor. Nu wordt er misschien gesproken over een zwarte of vrouwelijke Bond. Straks gaat de discussie over ge......"
Idris Elba: ''Het is tijd voor een nieuwe Bond''
"...James Bond is altijd een Britse blanke heteroseksuele man geweest van volwassen/middelbare leeftijd. En ja, nationaliteit, huidskleur, seksuele voorkeur, geslacht en leeftijd doen er toe. Je kunt er best een hoogbejaarde Duitse zwarte lesbische vrou......"
Idris Elba: ''Het is tijd voor een nieuwe Bond''
"...Hm, ik mis ook de mogelijkheid om op de T-1000 te kunnen stemmen, dat ding wil je echt niet achter je aan hebben zitten. Daarom maar gestemd op de T-800. Met vrijwel elke schurk uit de lijst kan onderhandeld worden, zeker als je besluit om je bij h......"
POLL: The Joker beste filmschurk ooit
"...Bij de andere X-Men films kreeg ik niet het gevoel dat de kostuums daar nou zo'n prominente rol speelden.. Vooralsnog is mijn vertrouwen in dit project minimaal. Horrorfilms met tieners zijn bijna altijd per definitie slecht...."
Geen kostuums in X-Men film 'New Mutants'

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.