Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Een creatieve recycling van bestaand materiaal dat een verrassend vermakelijk eindproduct heeft opgeleverd....."

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...De X-Men cast heeft zich altijd positief over Bryan Singer uitgelaten. Voor de opnames van Days of Future Past stonden ze allemaal te trappelen om weer terug te keren. De suggestie dat Bryan Singer een soort monster was om mee te werken wordt totaal......"
Gedrag Bryan Singer was al onuitstaanbaar ten tijde van eerste 'X-Men' films
"...Het blijft jammer dat Bryan Singer dit project aan zich voorbij heeft laten gaan om Superman Returns te maken. Dit heeft uiteindelijk wel geleid tot een vermakelijke reboot (First Class). En Singer's terugkeer voor Days of Future Past kan gerust het......"
Regisseur Brett Ratner reageert op Vinnie Jones' Juggernaut uitspraken
"...Maximaal 3 films is een prima uitgangspunt. De kans is echter groot dat Warner Bros. daarna gewoon een andere regisseur aan het roer zet. Het is vooral te hopen dat Gal Gadot een waardevollere bijdrage in de andere films mag gaan leveren. Dawn of Jus......"
Patty Jenkins: "Einde Wonder Woman in zicht"
"...White is King. Oh sorry, niet wenselijk? WhiteLivesMatter dan? Nee? I was born White, I'll die White and I'm proud of being White. Wat dacht je daarvan? I am proud of my White heritage and White culture. Nee? Ongemakkelijk om te horen? Toch een beetj......"
Nieuwe Disney Plus-film gigantisch succes bij critici en publiek
"...Michael Jackson is misschien wel het grootste icoon uit de muziekindustrie. Een uitstekende danser, een fantastische zanger, een excentrieke popster en een buitengewoon originele artiest. Het is duidelijk dat hij een obsessie had voor (de interesses......"
Hoe verliep Michael Jackon's 'X-Men' auditie precies?

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.