Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Captain Marvel: The Winter Soldier bewijst dat dit type film niet R-rated hoeft te zijn om toch zeer succesvol te worden. In de ogen van sommigen zijn niet Civil War en Infinity War de beste films van het MCU, maar is dat nog steeds The Winter Soldie......"
Gerucht: Marvel overweegt R-rated 'Black Widow'
"...Misschien is het ook maar beter dat het hierna voorbij is. X-Men: Dark Phoenix wordt ongetwijfeld een aardige afsluiting van de franchise. Het is een mooie langlopende filmreeks geworden, maar het is tijd voor een nieuwe start. Op Hugh Jackman na he......"
Wolverine-loze 'Dark Phoenix' peperduur; andere X-Men films geschrapt?
"...[quote=Maac]De beste ‘filmreeks’ vind ik The Dark Knight. Er is geen enkel universum dat zo consistent is geweest in kwaliteit.[/quote] Opvallend is vooral dat het 3e deel zo goed is. The Dark Knight Rises wordt wel bekritiseerd, maar is mogelijk de......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...Als geheel vind ik het Marvel Cinematic Universe, The Dark Knight, X-Men, Bourne, Middle Earth, Harry Potter en The Pirates of the Caribbean het leukst om te kijken. Bij andere reeksen is mijn ergernis met enkele individuele films te groot om de fran......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...De kritiek op vertalingen, bronnen, spellingfouten en artikelkeuzes is inderdaad absurd. Filmtotaal doet er goed aan om zich daar niets van aan te trekken. Het staat mensen vrij om een eigen filmsite te beginnen wanneer ze vinden dat de kwaliteit hie......"
'Voor de reaguurders op FT'

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.