Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Ik zie nauwelijks het verschil tussen de oude en de nieuwe Chucky, ik vind het alleen jammer dat ze voor een CGI-versie lijken te gaan. En begrijp ik nou goed dat Brad Dourif niet langer dit personage gaat spelen? Zijn stem is zo iconisch met dit kar......"
'Child's Play' bedenker niet blij met nieuwe Chucky
"...Mufasa en Scar van The Lion King, maar aangezien die niet in het lijstje staan ben ik voor Bagheera uit Jungle Book gegaan. Ook op basis van de originele animatie uit 1967, maar het zijn in feite dezelfde personages, dus de versie uit 2016 vind ik oo......"
POLL: De vermakelijkste katten in films!
"...Als een man dezelfde soort opmerkingen over haar had gemaakt was het huis te klein geweest.. 'Want hoe durf je als man dat soort ongepaste opmerkingen over het lichaam van een vrouw te maken! Mannen beseffen niet hoe ongemakkelijk dit soort opmerking......"
Dakota Johnson kon niet meer acteren na zien gespierde lichaam Chris Hemsworth
"...Mijn angst dat het teveel een X-Force film zou worden was ongegrond. De introductie van dit gezelschap werd op een hilarische manier afgekapt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit deel superieur vond aan het origineel, tegen al mijn verwachtingen in...."
Blu-ray review 'Deadpool 2' - Vooral flink grootser!
"...De hele gimmick met deze film lijkt te zijn dat een gewaardeerde acteur als Joaquin Phoenix een Joker gaat spelen, in plaats van dat de film op zichzelf enig bestaansrecht heeft. Als dit niks wordt, volgend jaar weer een nieuwe ronde met weer een nie......"
Foto geschminkte Joaquin Phoenix als The Joker!

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.