Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Dat kleffe gedoe tussen benjamin en Master Of Films roept bij mij geen ergernis op omdat het om twee homo's gaat. Dat jullie zo hysterisch op die insinuatie reageren lijkt mij eerder een teken van homofobie vanuit jullie kant. Er is toch niets mis me......"
Scarlett Johansson weg bij 'Rub & Tug' na transgender-issue
"...[quote=Master Of Films]Waarom heb jij hier geen zin in. Heb jij dan geen concrete bewijs hiervoor en loop je dan maar uit je nek te l*llen. Dus graag voorbeelden, anders raakt jouw volgende statement kant noch wal[/quote] Zo kun je bij alles wat mens......"
Scarlett Johansson weg bij 'Rub & Tug' na transgender-issue
"...En een vrouwelijke componist?..."
Ditmaal vrouwelijke schurk in 'Star Trek'
"...En daar gaat de kans om een grote naam te gebruiken voor de verdere emancipatie van de transgender-gemeenschap. Succes met het vinden van een transgender-acteur/actrice die niemand kent, waar niemand voor naar de bioscoop gaat en waar niemand geïnter......"
Scarlett Johansson weg bij 'Rub & Tug' na transgender-issue
"...Deadpool 2 heeft al ruim 800 miljoen dollar binnengehaald, wat voor een R-rated film een gigantisch bedrag is. De hoofdrolspeler is zichtbaar biseksueel en zoals genoemd komt er inderdaad een lesbisch koppel in voor. De meeste financiële winst wordt......"
Waarom Hollywood geen baat heeft bij LHBTI-personages in blockbusters

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.