Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Ach, er zijn slechtere films die zowel op imdb als Rotten Tomatoes veel hogere beoordelingen krijgen. En andersom. In mijn persoonlijke top 10 zal Joker niet komen, maar de positieve aandacht voor de film is zeker niet onverdiend. Wie weet leidt het......"
'Joker' staat nu in de Top 10 van de IMDb Top 250: is dat terecht?
"...Het lijkt mij een goed idee als Rian Johnson het script voor zijn trilogie afmaakt. Laat het hem tussendoor aanpassen en perfectioneren op basis van feedback. En dan wanneer alles is goedgekeurd en hij op het punt staat om te gaan filmen.. Dan op st......"
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker
"...[quote=Judge]straks de eerste pedoseksuele superheld.[/quote] Dat was Léon Montana uit Léon the Professional al...."
Foto's van Marvels eerste homoseksuele-personage Ikaris in 'Eternals'
"...Waarom zou je als vrouw überhaupt een superheldenfilm met alleen maar vrouwen willen hebben? Het is Marvel nog niet eens gelukt om een goede superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol te maken!..."
Brie Larson bevestigt plannen Marvel-film met alleen maar vrouwen
"...Het zal ongetwijfeld zo subtiel mogelijk in beeld gebracht gaan worden. Disney en Marvel willen natuurlijk niet dat ze allerlei inkomsten gaan mislopen in landen die moreel minder ruimdenkend zijn dan wij...."
Foto's van Marvels eerste homoseksuele-personage Ikaris in 'Eternals'

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.