Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Dit is de meest debiele trailer die ik ooit heb gezien. Ik vraag mij echt af wat voor elitaire gekkies naar deze theatervoorstellingen gaan. En wie er in godsnaam op het idee is gekomen om deze zingende en dansende menskatten in de bioscoop te introd......"
Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'
"...Nog ff en we krijgen te horen dat Earl Boen weer terugkomt. Als de critici positief zijn zal de rest wel volgen. Dit is echt de allerlaatste kans om de Terminator franchise terug tot leven te wekken. Om James Cameron's eigen woorden te herhalen: ''do......"
'Terminator: Dark Fate' krijgt officieel een R-Rating!
"...^ De T-1000 liet juist zien dat je niet een bodybuilder hoeft te zijn om intimiderend over te komen. Ik heb liever de T-800 achter mij aan dan dat vloeibare ding...."
Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?
"...Matige film, matig personage, matige leider, matig, matig, matig.. Zoals Master Of Films zegt, ze is een overpowered karakter en de definitie van een Mary Sue. Het is bij haar nog erger dan bij Rey uit Star Wars...."
Blu-ray review 'Captain Marvel' - Brie Larson is Marvels nieuwste leider!
"...Het is toch al lang bekend dat we een jonge Edward Furlong te zien gaan krijgen? Zijn CGI gezicht op het lichaam van een jonge figurant. Ik ga er niet vanuit dat de volwassen Edward Furlong ook te zien zal zijn...."
Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.