Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Een creatieve recycling van bestaand materiaal dat een verrassend vermakelijk eindproduct heeft opgeleverd....."

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...Een film met hetzelfde lot als Blade Runner 2049. Een fantastisch SF-verhaal, met helaas een beperkte financiële opbrengst. Een vervolg zou het origineel kunnen verpesten, of minder bijzonder kunnen maken, maar ach.. nooit geschoten is altijd mis...."
Regisseur Doug Liman deelt update vervolg op 'Edge of Tomorrow'
"...Het gaat natuurlijk helemaal mis met de kwaliteit van de filmindustrie als de vraag of een film wel of geen miljard opbrengt belangrijker is dan de inhoud van de film. Dit doet mij zo denken aan wat Mark Hamill destijds zei: ''In Hollywood, remember......"
'Star Wars: The Rise of Skywalker' behaalt mijlpaal alsnog
"...Het is een uitgekauwd concept dat nooit goed heeft aangeslagen. De trailers zagen er ook al niet bepaald inspirerend uit. Robert Downey Jr. is zo sterk verbonden geraakt met zijn rol als Tony Stark dat het sowieso een beetje ongemakkelijk wordt om he......"
'Dolittle' met Robert Downey Jr. finaal in de pan gehakt
"...Het maakt niet uit, maar er wordt wel alles aan gedaan om de discussie deze richting in te laten gaan. Dus het maakt wel uit? Het wordt schijnbaar behandeld als iets wat belangrijk is...."
Volgens producent maakt de huidskleur van de nieuwe James Bond niet uit
"...Er zit een groot verschil tussen een goed verhaal en een goede uitwerking, maar de informatie uit dit artikel klinkt zeker niet verkeerd. Mustafar, Coruscant, Jedi Tempel, Force Ghosts van Luke, Yoda en Kenobi. Het lijkt de wereld van Prequels weer w......"
Online details over 'Star Wars 9'-script van Colin Trevorrow gelekt

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.