Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...[quote=Donald Trump] Zou hier geen federaal onderzoek naar gedaan kunnen worden? Het SNL moet wel samenwerken met de democraten en mogelijk Rusland![/quote] Mensen die dit bovenste stukje lezen en niet de sarcastische toon herkennen hebben de afgelop......"
'Donald Trump wil federaal onderzoek starten naar Alec Baldwin (SNL)'
"...Ach, ach, ach, al dat gedram over de boeken. Het was een prima vertolking, misschien juist wel omdat het iets van het bronmateriaal afweek...."
'Ralph Fiennes wilde rol van Voldemort in Harry Potter afslaan'
"...Gadverdamme, beroemdheden die situaties als deze misbruiken om hun eigen politieke wereldbeeld te verspreiden. Vreselijk...."
Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland
"...Jammer, ik vond zijn vertolking in Justice League prima. Jammer dat het DCEU steeds alles afbreekt voordat ze überhaupt zijn begonnen om iets op te bouwen...."
Ezra Millers tijd als 'The Flash' al voorbij?
"...The Last Knight had nog weinig met Transformers te maken, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het een betere film vond dan Revenge of the Fallen en Age of Extinction. En in mijn ogen de enige film waarin de humor werkt...."
Vervolg 'Transformers: The Last Knight' aangekondigd

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.