Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Een creatieve recycling van bestaand materiaal dat een verrassend vermakelijk eindproduct heeft opgeleverd....."

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver]Ja, omdat de meeste mensen redelijk genoeg zijn om het nut van deze maatregelen in te zien. Het is niet alsof de overheid deze doorvoert om het volk te pesten. Vooral met een liberale partij als grootste zetelvuller mag je erop rekenen......"
Noodkreet van o.a Christopher Nolan: "Cinema staat aan de rand van de afgrond"
"...[quote]Iedereen kent natuurlijk Order 66.[/quote] Als je daar bij Kathleen Kennedy over begint moet ze die term waarschijnlijk in een aantekeningenboekje opzoeken. Totdat iets in een film of serie verschijnt ben ik geneigd om het niet als canon mee......"
'Star Wars' onthult dat de Jedi al eens eerder bijna uitgemoord waren
"...Ik had zo langzamerhand wel verwacht dat er door de hele westerse beschaving volksopstanden zou zijn ontstaan. Het normale leven wordt van ons afgepakt en niemand doet iets. De geleidelijke afname van onze vrijheid en de financiële vernietiging van h......"
Noodkreet van o.a Christopher Nolan: "Cinema staat aan de rand van de afgrond"
"...Maar welke Nederlandse acteur zou geschikt zijn voor Captain The Netherlands? Misschien een leuke rol voor Michiel Huisman?..."
Gerucht: Marvel wil Henry Cavill als 'Captain Britain'
"...Ik kies de kant van Dave Filoni, die valt ongetwijfeld in de eerste en derde categorie. De man die met George Lucas heeft samengewerkt aan The Clone Wars en samen met Jon Favreau The Mandalorian heeft grootgemaakt...."
Gerucht: richtingenstrijd binnen 'Star Wars'-studio Lucasfilm

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.