Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...@Frietgezicht [spoiler]Ze lag ongetwijfeld ergens dood op de grond, net als de rest[/spoiler]..."
'Thor: Ragnarok'-sterren onthullen waar 'Men in Black'-spinoff over zal gaan.
"...[quote=benjamin]Die dus niet aan een smoesje hoeft toegewezen te worden.[/quote] Dat heet beargumenteren, onderbouwen, redenen aangeven. Je weet wel, datgene wat jij überhaupt nooit doet.. Je roept in het wilde weg wat de CinemaScore is, maar geeft g......"
Black Panther - De weg naar 'Avengers: Infinity War'
"...Een interessante keuze om Spider-Man een meer internationaal speelveld te geven. Ik ben mij er eigenlijk nooit zo bewust van geweest dat Spider-Man nooit de stad lijkt te verlaten...."
Volgende 'Spider-Man'-film wordt wereldwijd avontuur
"...Wat een mierenneukerij, dat mensen zich hier druk om kunnen maken.. Als ik zie wat voor waardeloze film Thor: The Dark World geworden is lijkt mij dat toch een groter probleem voor het MCU dan een getalletje in de verder prima te bekijken Spider-Man:......"
Tijdlijn-fout 'Spider-Man: Homecoming' bevestigd
"...James Cameron is een fantastisch filmmaker, maar hij is natuurlijk bang dat er met al die superheldenfilms teveel concurrentie zal zijn om de nieuwe Avatar films tot een financieel succes te maken. Marvel trekt natuurlijk ook zijn publiek weg...."
James Cameron over 'Avengers'-vermoeidheid, 'Godfather'-achtige 'Avatar 2' en nieuwe 'Terminator'

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.