Artificialis Avatar

Artificialis

Laatste reviews

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Een creatieve recycling van bestaand materiaal dat een verrassend vermakelijk eindproduct heeft opgeleverd....."

Bumblebee(2018)

"...Charlie krijgt een 7/10 van mij, want ik kan deze film geen Bumblebee noemen...."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Als liefhebber van zowel de prequels als de originele trilogie moet ik zeggen aangenaam verrast te zijn door . De film doet hard z'n best om..."

Laatste reacties

"...[quote=Decepticon]Geen auditie? Geloof ik niks van, ze heeft vast wel een screentest moeten doen. Je kunt best woke zijn, maar een vrouw gewoon zomaar de hoofdrol geven omdat je zwarte regisseur haar aanbeveelt, gaat wel heel ver.[/quote] Het is 2021......"
Gerucht: Nieuwe Marvel-heldin Ironheart eerst te zien in 'Black Panther: Wakanda Forever'
"...Scarlett Johansson is dankzij Disney één van de populairste, bestbetaalde en succesvolste actrices in de wereld. Na hoofdrollen in Iron Man 2, The Avengers, The Winter Soldier, Age of Ultron, Civil War, Infinity War en Endgame heeft ze als kers op de......"
Scarlett Johansson geschokt door reactie Disney op 'Black Widow'-aanklacht
"...Het was een eeuw lang ondenkbaar dat filmmakers dit type personen in beeld lieten komen. Mannen die zich als vrouwen verkleden? Dat werd uitsluitend als comic relief gebruikt. Het is voor representatie toch geweldig dat een bekendheid als Eddie Redma......"
Alicia Vikander reageert op kritiek casting van Eddie Redmayne in 'The Danish Girl'
"...Game of Thrones heeft laten zien wat er qua special effects in een tv serie mogelijk is. Dit screenshot bevestigt dat het qua visuals uitstekend op de latere films zal aansluiten. Omdat Gandalf pas in de Third Age in Middle-Earth opduikt vrees ik da......"
Eindelijk: eerste foto 'The Lord of the Rings'-serie en datum bekend!
"...[quote=Rich Art]Denk dat de studio's even moeten accepteren dat ze een jaar wat minder winst gaan maken...[/quote] Als er verlies gedraaid gaat worden, wat door de marketing- en distributiekosten al snel het geval is, dan is dat geen optie. De huidig......"
Vertraging voor 'Shang-Chi' na problemen door de deltavariant van het coronavirus?

laatste ratings

watchlist

Artificialis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.