BlackPowerWolf Avatar

BlackPowerWolf

reacties

  • [quote=Filmtotaal] Die Hard' maar dan met drie idioten in de hoofdrol. [/quote] https://www.filmtotaal.nl/nieuws/58669 Als dat zo is ga ik ook nooit van mijn leven meer naar Die-Hard kijken. Leuk idee, leuke settup, maar het verhaal was zwak. Domme actie met hier en daar leuke scenes en leuke shots. Ik vind absurdistische films leuk, ik heb Kick-Ass ook erg hoog staan, maar dit was gewoon bagger en dan komt er nog een deel twee ook.... "Game overboard" ofzo. Enigszins leuke karakters, maar te 'over-acted'. Al met al puur vanwege de scenes of shots waar ik dan een beetje om kon lachen een 4/10

    als reactie op de film Game Over, Man!

  • Larp, Kiss. Leuk! Ik vind het net geen 7 maar ook geen 6. een 6,5 voor mij maarja daar doen we niet aan dus rond ik het af naar 7.

    als reactie op de film Role Models

  • Thor was altijd een serieuzer karakter, maar dan met hier en daar 'grappen' omdat hij uit een totaal andere wereld komt. Deze Thor vermaakte mij prima, maar was gewoon snel in elkaar gerommeld. Spektakel op spektakel alles ging vlug in elkaar over. Het enige karakter dat ik nog wel aardig uitgewerkt vond was Valkerie. Loki kwam gewoon erg slecht voor. Normaal was hij altijd de listige klootzak met stokerige opmerkingen. Nu was hij opeens beste vriendjes met Thor nadat hij Thor's vader eigenlijk heeft vermoord in Thor's ogen. Na de trailer van Thor had ik zo veel meer verwacht. Zonde. Guardians of the galaxy 1 was een goed recept want het dreef een beetje de spot met de superhelden. Omdat het een goed recept was word het vaker toegepast, maar zo overdreven aangedikt en niet origineel meer. Daarom vond ik GOTG vol.2 minder dan vol.1. Frietgezicht noemt inderdaad een heleboel punten waarvan ik denk dat klopt niet in het verhaal van Thor en het hele MCU. Daarbij waren een heleboel karakters, en effects gewoon ronduit slecht. Heimdall kreeg een 'grotere' rol, werk die dan ook uit! Hij ziet alles, en pas op het laatste moment ziet hij dat Hela voor de deur staat? My ass. De film heeft mij eigenlijk wel een beetje kunnen vermaken, de tijd verstrijkt en het is allemaal niet heel storend. Maar goed ik ken het verhaal inmiddels wel. Steeds heeft iedere badguy (lady in dit geval) steeds ontiegelijk veel macht en verwoest hele legers en planeten. Natuurlijk moeten superhelden ook wel moeite hebben met het verslaan van de villain, maar wtf het moet allemaal steeds groter en explosiever. Wel leuk dat Thor er met kleerscheuren vanaf komt, dat maakt het iets realistischer. Het past dan weer niet bij de Thor films dat hij de ruimte in gaat en op een planeet terecht komt die veel meer weg had van GOTG. (op de overeenkomst te noemen kwam Xandar ook even voor). Helaas dit was hem gewoon niet. Een 5.

    als reactie op de film Thor: Ragnarok

  • Goeie film. Alleen jammer van Orlando Bloom. Zeker de moeite waard.

    als reactie op de film Kingdom of Heaven

  • Allemachtig wat was dit slecht. Zelfs fans op YouTube maken betere films. Slecht verhaal, slechte edit, slechte cast. Man SAFE YOUR SOUL. Ik weet ook niet waarom ik deze film gekeken heb.

    als reactie op de film Maximum Ride

  • Goeie film hoor Batman V SUperman. Alleen die laatste 20 minuten met Doomsday hadden ze weg moeten laten. Batman had Superman moeten killen met die speer. Dan had de film nog wel goed geweest vandaar de 6 die ik gegeven heb.

    als reactie op de film Batman v Superman: Dawn of Justice

  • Deze film was zogenaamd slecht ontvangen, maar daar snap ik niets van. The Last Jedi bevatte ook zeer mooie gedetailleerde shots. Geweldige beelden. Het casino bijvoorbeeld al, geweldig uitgewerkt. Ik vind The Last Jedi een prima film, beter dan The Force Awakens!, maar dat komt vast omdat Disney toen nog even moest 'oefenen' met het maken van Star Wars films?

    als reactie op de film Star Wars: The Last Jedi

  • Mooie film, originele oorlogsfilm dat zeker. Ik hoorde zoveel lovende reacties dat ik hem daar niet helemaal aan vond voldoen en daarom geef ik de film 'maar' een 7.

    als reactie op de film Dunkirk

  • Een zeer goede film van Nederlandse bodem! Jammer van Frank Lammers die past niet in het karakter van Michiel de Ruyter, maar toch een gave film! Als trotse Nederlander moet je deze gezien hebben vind ik, nee eigenlijk iedere Nederlander. Er zijn toch al ideeën in de politiek aan het ontstaan over ietsjes meer nationalisme in plaats van het land weg geven.

    als reactie op de film Michiel de Ruyter

  • Op alle fronten gefaald. Complete tijdsverspilling

    als reactie op de film The Mummy

  • Op alle fronten gefaald. Complete tijdsverspilling

    als reactie op de film The Mummy