KoenZ Avatar

KoenZ

Laatste reviews

The Broken(2008)

"...De nieuwe film van Sean Ellis (Cashback) is pijnlijk overbodig. Het concept; achtervolgt worden door je eigen spiegelbeeld, is wat corny maar kan met..."

The School of Rock(2003)

"...Je kunt veel woorden vuil maken aan een film als deze. Tuurlijk, hij is erg voorspelbaar, het plot heeft niet veel om handen, en het is een lachertje..."

Code 46(2003)

"...Ik vond dit destijds een erg sterke film. Zelfs een kandidaat voor mijn top 10 films van dat jaar. Het acteerwerk van Tim Robbins en Samantha..."

Back to the Future Part II(1989)

"...Ik reageerde gevoelsmatig, en net nadat ik het stuk bij MIB had gelezen. Nu ik mezlef erop teruglees reageerde ik inderdaad niet zoals ik eigenlijk..."

Laatste reacties

"...[quote=Ozymandias]Dus jullie willen dat berichten vaker zo gepost worden? Dan ga ik ook zo reageren, elke keer als ik een spoiler weer, gooi ik die er gewoon even in :][/quote] Wat kun je ons nog meer vertellen over Terminator: Salvation? Jij heb......"
McG over DVD Terminator Salvation
"...[quote=Ozymandias]Waarom mensen deze website meteen 'afkraken' is omdat er tegenwoordig wel meer van dit soort grapjes gebeuren...[/quote] Ik moest laatst wel heel hard lachen om iemand met Pikachu avator...."
McG over DVD Terminator Salvation
"...Kudos voor Mark! Iedereen begint meteen met frustraties te gooien, terwijl niemand de echte nieuwswaarde van het bericht inziet. [quote=MARK]o.a. die van Moon Bloodgood waarin ze topless te zien is.][/QUOTE] Kan het mij nog wat schelen hoe T4......"
McG over DVD Terminator Salvation
"...Zeer treffende recensie. Ik heb zojuist de film gezien en ik zou het niet beter kunnen samenvatten!..."
W.
"...Zie ook het laatste twitterberichtje op 1 april; [url=http://twitter.com/FilmValley]http://twitter.com/FilmValley[/url]..."
Filmvalley failliet

laatste ratings

5,3
Birth (2004)
Birth (2004)
7,9
Star Trek (2009)
Star Trek (2009)
7,1
Changeling (2008)
Changeling (2008)
6,7
The Dreamers (2003)
The Dreamers (2003)

watchlist

KoenZ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.