KoenZ Avatar

KoenZ

Laatste reviews

The Broken(2008)

"...De nieuwe film van Sean Ellis (Cashback) is pijnlijk overbodig. Het concept; achtervolgt worden door je eigen spiegelbeeld, is wat corny maar kan met..."

School of Rock(2003)

"...Je kunt veel woorden vuil maken aan een film als deze. Tuurlijk, hij is erg voorspelbaar, het plot heeft niet veel om handen, en het is een lachertje..."

Code 46(2003)

"...Ik vond dit destijds een erg sterke film. Zelfs een kandidaat voor mijn top 10 films van dat jaar. Het acteerwerk van Tim Robbins en Samantha..."

Back to the Future Part II(1989)

"...Ik reageerde gevoelsmatig, en net nadat ik het stuk bij MIB had gelezen. Nu ik mezlef erop teruglees reageerde ik inderdaad niet zoals ik eigenlijk..."

Laatste reacties

"...Leuke timing om deze film uit te zenden op de startdag van de tour de france 2007. De film zelf is erg de moeite waard en heeft geheel terecht de 'battle of the animations', op het forum hier, gewonnen...."
Les triplettes de Belleville
"...Inderdaad, hij is laatst nog een discussie opgedoken! Dat wordt tapen denk ik zo......"
Hukkle
"...Vorig jaar Sinterklaas schreef ik dit op het forum: [quote][b]Het paard van sinterklaas[/b] Ik had mijn zusje al tijden beloofd haar eens mee te nemen naar de bios. Nu is het zo dat ze de ondertiteling niet kan volgen, en ik liever niet naar n......"
Het paard van Sinterklaas
"...:dubbelpost:..."
The Idiots
"...Ik heb deze film laatst ook eens gezien, en hij haalt het niet bij de 'grotere' films in zijn genre. De verhaallijn is plat en voorspelbaar, en het komt allemaal wat geromantiseerd over. Zo mist het zijn doel, het in beeld brengen van het gangster le......"
Bullet Boy

laatste ratings

5,4
Birth (2004)
Birth (2004)
7,9
Star Trek (2009)
Star Trek (2009)
7,2
Changeling (2008)
Changeling (2008)
6,7
The Dreamers (2003)
The Dreamers (2003)

watchlist

KoenZ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.