merijnsa Avatar

merijnsa

Laatste reviews

Avatar(2009)

"...Ik heb hem gezien in 3D maar alsnog is het een platte film. Verschrikkelijk slap en cheesy verhaal. Soort pocahontas met wat Dances with Wolves en..."

Saw III(2006)

"...Vind het geen wonder dat mensen de zaal uit lopen bij deze film. Het ranzige valt misschien nog mee in de trend van horror maar vooral het geschreeuw..."

Laatste reacties

"...Voor mij 1 van de betere films van afgelopen decennia. Je moet hier geen Saving Private Ryan achtige tafarelen verwachten maar meer kritiek op amerika. Ze kregen ook geen spullen van het leger te leen voor de film, wat meestal wel gebeurd. Het is naa......"
Jarhead
"...Erg grappige en sterke comedy. Apatow T+)..."
The 40 Year Old Virgin
"...Ik heb me zeer vermaakt met deze film, en al helemaal met het eerste gedeelte. Het laatste gedeelte slaat als kaas op een tiet waar de siroop er vanaf loopt. Wat een zoete troep. Maar goed het geluid, beeld en de sfeer maakte voor mij een hele hoop g......"
War of the Worlds
"...Ook al weet je het einde van de film, het is één van de spannendste films die er bestaan. Zelfs na een tweede keer slaat je hard op en neer bij het zien van de climax...."
United 93
"...Beste shoot out ooit in een film, alleen al door het geluid. Het meest briljante is dat al het geluid van de set komt en niet is gedubt in de sound design. Voor de gene met een beetje leuke geluidset in hun kamer. Zet hem hard...."
Heat

laatste ratings

merijnsa heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

merijnsa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.