marty Avatar

marty

reacties

 • [quote=lulligvoorje]Beetje raar blasé gekwaak, marty. Het gaat hier gewoon om goed doordacht entertainment, niet om het waarheidsgehalte van geschiedenisweergave o.i.d. Daarnaast vind ik Miami Vice (de film) en Heat in de verte nog niet op elkaar lijken, in geen enkel opzicht. Miami Vice was inderdaad behoorlijk plat en oppervlakkig, een wat goedkoop broddelwerkje. Het script was knap waardeloos, vergeleken met dat van Heat. 'Time is luck', pff, give me a break, wat een vergezochte flut. De serie Miami Vice daarentegen, die had veel meer van de Heat kwaliteiten in zich. De cast was ook stukken beter dan die van de film. Ik heb weinig tegen Colin Farell, maar dit was geen rol voor die jongen. En zijn partner was nog minder geloofwaardig. Karakterloos neergezet. Zoals ik al schreef: Je gelooft bijna niet dat de man van Heat er achter zit, zo'n tegenvaller is het.[/quote] FYI...ik heb het nooit over de Film Miami Vice gehad, maar bedoelde de serie. Tuurlijk is Miami Vice the movie een flutwerkje... itt de serie.

  als reactie op de film Heat

 • [quote=Willy13]iemand?? is dit wat??[/quote] Ik kan me de film niet meer precies herinneren, en dat zegt op zich al genoeg. Wat ik nog wel weet is dat het niveau van de film niet overeen komt met het nieveau dat we van deze acteurs zouden verwachten. Het was me te pretentieus.

  als reactie op de film The Human Stain

 • [quote=Bela]Zonder twijfel de meest schaamteloze tranentrekker aller tijden. Op nummer twee staat overigens 'The Tiger and the Snow' van diezelfde Benigni, waarin 'ie het misselijke trucje nog eens uithaalt tijdens de oorlog in Irak waarin nog dagelijks mensen het leven laten. 'La Vita è Bella' probeert niet het beste van een slechte situatie te maken, maar mikt op de onderbuik door de hel van de holocaust te combineren met een clown die z'n zoon opvrolijkt om het publiek te pleasen. Over humor valt altijd te twisten, maar over deze wansmakelijke klucht in een concentratiekamp niet: verwerpelijke film.[/quote] Iedereen zijn mening, maar uit bovenstaande reactie blijkt dat je echt niets van de film begrepen hebt. Jammer voor jou, maar als je serieus genomen wilt worden, ga dan niet verkondigen dat het een wansmakelijke klucht is.

  als reactie op de film La vita è bella

 • [quote=Bela]Zonder twijfel de meest schaamteloze tranentrekker aller tijden. Op nummer twee staat overigens 'The Tiger and the Snow' van diezelfde Benigni, waarin 'ie het misselijke trucje nog eens uithaalt tijdens de oorlog in Irak waarin nog dagelijks mensen het leven laten. 'La Vita è Bella' probeert niet het beste van een slechte situatie te maken, maar mikt op de onderbuik door de hel van de holocaust te combineren met een clown die z'n zoon opvrolijkt om het publiek te pleasen. Over humor valt altijd te twisten, maar over deze wansmakelijke klucht in een concentratiekamp niet: verwerpelijke film.[/quote]

  als reactie op de film La vita è bella

 • [quote=lulligvoorje]Als je Miami Vice hebt gezien geloof je bijna niet dat daar dezelfde schrijver en producer achter zit.[/quote] Iedereen die Miami Vice als oppervlakkig betiteld, heeft nooit goed gekeken. Niet de actie, maar de karakters en het gevoel dat de personages bij je oproept staat centraal in alle producties en films van Michael Mann.

  als reactie op de film Heat

 • [quote=fabbie]volgens mij vindt ie m niet zo geweldig.. ik heb de film gisteren gezien en vind m ook niet zo goed.. maar om het een zaad-film te noemen gaat ook weer ver. maar wat de film betreft: hij geeft geen goed beeld van wat Henry Lee Lucas voor persoon was en dat is jammer. ook komt de film totaal niet overeen met het echte leven van Lucas..dat is jammer want over een persoon al hij kan je een geweldige film maken. denk aan The Silence of the Lambs, waarbij de moordenaar afegeleid is van Ed Gein[/quote] Who cares hoe het echte leven van Henry Lee Lucas was. Denk je nu echt dat Ed Gein net als Hannibal ook het geslachtsdeel van zijn ondervrager kon ruiken. p.s. lees even terug en let op de taal als je iets schrijft.

  als reactie op de film Henry: Portrait of a Serial Killer

 • Ik kan me de film niet helemaal meer herinneren. Maar maakt toch niet uit. Kim Basinger is gewoon een lekker ding. Reden genoeg om alleen daarvoor al te kijken.

  als reactie op de film Cellular

 • Kan iemand mij iets meer over deze film vertellen en waarom ik deze vanavond zou moeten kijken.

  als reactie op de film Limbo

 • Hallo zeg, Jessica Simpson is echt niet gecast om intelligent over te komen, maar gewoon omdat het een ontzettend lekker ding is.

  als reactie op de film The Dukes of Hazzard

 • Ass89, you must be gay saying that!!!!

  als reactie op de film Monster's Ball

 • Een niemandalletje met alle denkbare cliche met een zeer hoge voorspelbaarheidsgraad....and you know what............... I loved it!!! hahaha

  als reactie op de film Lucky 7

 • Zelfs als man verkleed is Gweneth nog onweerstaanbaar. En als ik me niet vergis is dit de enige film waarin Gwneth haar borstjes laat zien!!!

  als reactie op de film Shakespeare in Love

 • Perfect tijdstip!!! Zondagavond 19.15 uur. Het is zo dat de meeste filmliefhebbers geen echte voetballiefhebbers zijn, maar als uitzondering op de regel kijk ik op dit tijdstip normaal naar studio sport. Tijdstip had dus beter een uurtje later kunnen zijn. Neemt niet weg dat ik waarscjijnlijk toch voor deze film zal gaan kiezen zondagavond.

  als reactie op de film Être et avoir

 • Michael Mann. Sinds Miami Vice een van mijn favoriere regisseurs. Zoals geen ander weet hij een bepaalde sfeer te creeren die een film een andere dimensie geeft. Zet daarbij Tom Cruise als coole huurmoordenaar en je hebt een goede film. Al blijft het verhaal natuurlijk wat aan de magere kant.

  als reactie op de film Collateral

 • O.k. Ik moet toegeven, er zijn slechtere films, maar het was precies wat ik ervan verwacht had. Een typisch Hollwoodverhaal met weinig diepgang en tamelijk risicoloos. De combinatie Scorsese - DiCaprio kan me net zomin als in Gangs of New York niet bepaald boeien.

  als reactie op de film The Aviator

 • 2 weken geleden was ik zwaar teleurgesteld dat ik de film niet gezien heb. Top van Canvas om, waarschijnlijk na veler verzoek, het 2e deel nogmaals uit te zenden. Heb ik opeens iets om naar uit te kijken. Helaas zal het ten koste moeten gaan van mijn studie, maar who cares.

  als reactie op de film La meglio gioventù

 • I coudln't agree more Jules. Gweneth is helemaal geweldig.... en by the way, I hate Chris Martin.

  als reactie op de film A Perfect Murder

 • Als je de boek niet gelezen hebt moet je zeker kijken. Heb je het boek wel gelezen kijk vooral niet, want je wordt gegarandeerd teleurgesteld. De gruwelijkheden uit de film zijn een slap aftreksel van hoe Bret Easton Ellis het in zijn boek beschrijft.

  als reactie op de film American Psycho

 • Linda Fiorentina..... Alleen voor haar al ga ik kijken. De film is aardig, meer niet.

  als reactie op de film Jade

 • He speedy, lighten up. Je weet toch dat je niet mag vloeken op deze side. En mij zo'n ziekte toewensen vind ik echt niet aardig.

  als reactie op de film Erin Brockovich

 • Blown Away kijken i.p.v. Erin Brockovich lijkt me niet de juiste keuze voor vanavond, mits je een IQ hebt van minder dan 90 en een film goed vind al naar gelang het aantal explosies dat er in plaats vindt.

  als reactie op de film Erin Brockovich

 • Niet voor Paul, maar voor Linda heb ik naar de film gekeken. Wat is ze toch weer ontzettend sensueel, alsof ze je ieder moment kan verleiden en hoezeer je ze ook van je wilt afhouden, je er niets tegen kan doen. Jammer dat ze alleen dit soort rollen kan spelen.

  als reactie op de film Where the Money Is

 • Veel kan ik me er niet meer van herinneren, alleen dat ik het een erg teleurstellende film vond. Veel schieten, weinig verhaal. Ja als je daar van houd, en blijkbaar zijn date er velen, is het een leuke film. Typisch een John Woo film, niet mijn favoriet dus. Ik ga de film niet kijken in ieder geval.

  als reactie op de film Broken Arrow

 • Of ie nu wel of niet op tv komt. Kathleen Turner's passie en sensualiteit is haast voelbaar. Sinds deze film ben ik een beetje veliefd op haar geworden.

  als reactie op de film Body Heat

 • Inderdaad, Cage en Travolta zijn 2 van de betere acteurs, alleen jammer dat Woo de film regiseerde. Het enige dat me bij is gebleven is dat Cage en Travolta onzettend slechte schutters zijn. Ik geloof dat er ze wel 1000 kogels op elkaar hebben afgevuurd, maar geen enkele doel heeft getroffen. Het gegeven is leuk, maar zeker een overschatte film.

  als reactie op de film Face/Off

 • Richard Gere zet wederom een onovertuigende rol weg. Goed dat Lena Olin in de film meespeelt. Zij zou wat mij betreft veel vaker gecast moeten worden.

  als reactie op de film Mr. Jones

 • En... zijn jullie de film aan het kijken. Minnie en Mat samen is natuurlijk smullen. Helaas heb ik geen tijd vanavond maar na 3 keer gekeken te hebben hoeft het ook niet meer. Iemand zei dat er niets in gebeurde. Volgens mij spelen films zich in je hoofd af en niet wat je concreet op het witte doek ziet.

  als reactie op de film Good Will Hunting

 • Frodo was inderdaad DE storende factor in alle drie de films. De scenes met Frodo hadden ze er net zo goed uit kunnen knippen. Wat een sukkel. Hij was bang, raakte de ring constant kwijt en jammerde de hele tijd. De films waren prachtig gemaakt, maar dankzij de plotlijn van Frodo hoef ik ze dus nooit meer te zien.

  als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

 • Hoewel het niveau van The Bourne Idendity niet helemaal gehaald wordt, absoluut een goede film. Mat Damon die de rol als Jason Bourne op een geloofwaardige wijze gestalte geeft. Iets waar Good will hunting maatje Ben Affleck in The sum of all fears niet aan kan tippen.

  als reactie op de film The Bourne Supremacy

 • [quote]Vreemd alleen dat de Mikrogids deze niet als filmtip aangeeft, maar wel Sister Act 2, Footloose en For the love of Benji :?[/quote] Ja, als je moet afgaan op de Mikrogids mis je een hoop goede films. Misschien moet je toch eens de Veronica gids kopen. O.k. hier staat een hoop rubbish is maar de filmrubriek is niet slecht. Iedere film die 2 of minder sterren krijgt kijk ik bij voorbaat al niet.

  als reactie op de film Training Day

 • Ocean's Eleven was leuk met een supercast, echter vergeleken met bv. Heat een matige film. Maar ja, deze is dan ook luchtiger opgezet en speelt humor een grotere rol. Ik zal ook zeker naar Ocean's Twelve gaan.

  als reactie op de film Ocean's Twelve