Nieuwe Stephen King-film wordt 'de engste die je ooit hebt gezien'

Nieuwe Stephen King-film wordt 'de engste die je ooit hebt gezien'

Een verbluffende boeman

Acteur David Dastmalchian (Ant-Man, Dune, The Suicide Squad), staat op het punt om zijn debuut te maken in het Stephen King-horrorgenre.

Dit jaar zien we Dastmalchian verschijnen in Stephen King's The Boogeyman, volgens de acteur is dit één van de beste horrorfilms die hij in een tijd gezien heeft.

"The Boogeyman is een van de engste films die ik in lange tijd heb gezien. Het is verbluffend," vertelt de acteur.

Sadistische aanwezigheid
The Boogeyman gaat over een tienermeisje en haar broer, die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Het tienermeisje wordt al snel samen met haar broer geteisterd door een sadistische aanwezigheid in hun huis, die voedt van hun verdriet. Ze proberen hun rouwende vader te betrekken, voordat het te laat is.



Nog meer horror
Ook zal Dastmalchian dit jaar spelen in horrorfilms Late Night with the Devil, Boston Strangler en King's Last Voyage of the Demeter (gebaseerd op het hoofdstuk 'The Captain's Log' uit Bram Stoker's Dracula).

Een goede invloed
"Ik weet zeker dat Stephen King zou erkennen dat zijn stem in zekere zin door Bram Stoker is gevormd. Ik weet zeker dat hij een enorme invloed op hem had als jong kind, vroege lezer en schrijver. Het is een geweldig verhaal. Ik ben zo blij dat ik daar deel van uit mocht maken," aldus Dastmalchian.

Last Voyage of the Demeter zal vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair