5 verstopte film-parels op Disney+

5 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vijf interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Grand Budapest Hotel (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a. | Kijk direct
Grand Budapest, ooit een vijfsterrenhotel voor de elite, is inmiddels in verval geraakt. Directeur Zero blikt terug op de tijd dat hij als piccolo kwam werken in het hotel, onder leiding van monsieur Gustave, de flamboyante conciërge. De twee raakten betrokken bij allerlei incidenten en moesten uit handen zien te blijven van fascisten.



Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Kijk direct
Anno 2029 zijn vrijwel alle mutanten uitgegroeid. Logan, die een drankverslaving heeft en behoorlijk levensmoe is, leeft in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Daar zorgt hij voor een dementerende Professor X, die geen controle meer heeft over zijn krachten. Wanneer een jonge mutant op de vlucht zijn pad kruist, moet Wolverine opnieuw de strijd aangaan.



Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Kijk direct
Estella werd op jonge leeftijd wees en is opgegroeid op de straten van Londen. Nu, eenmaal volwassen, droomt ze van een carrière in de mode. Ze krijgt de kans om aan de slag te gaan voor de Barones, een ijzeren ontwerpster. Wanneer de twee tegenover elkaar komen te staan, neemt Estella een nieuwe gedaante aan om de Barones terug te pakken.



Elemental (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Sohn | Cast: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Ronnie Del Carmen, e.a. | Kijk direct
In Elemental City leven lucht-, aarde-, vuur- en waterbewoners in harmonie met elkaar. Maar vuurelement Ember, een pittige en pientere jonge vrouw, heeft het niet gemakkelijk in de stad. Wanneer ze het geestige waterwezen Wade ontmoet, krijgt ze de kans om iets elementairs van het leven te ontdekken: hoeveel ze wel niet met elkaar gemeen hebben.



Ford v Ferrari (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe, e.a. | Kijk direct
Nadat Henry Ford II het niet is gelukt om Ferrari over te nemen, huurt hij de visionaire auto-ontwerper Carroll Shelby en angstloze coureur Ken Miles in om een revolutionaire raceauto te bouwen. Hiermee wil hij de strijd aangaan met de concurrenten tijdens de 24 uur van Le Mans, een belangrijke autorace.



NieuwsFilm

meest populair