Marvel Studios wil regisseur van 'The Creator' voor de langstlopende reeks in het MCU

Marvel Studios wil regisseur van 'The Creator' voor de langstlopende reeks in het MCU

Gareth Edwards is een belangrijke kandidaat om 'Thor 5' van nieuw elan te voorzien...

Waar Taika Waititi met Thor: Ragnarok hoge ogen wist te gooien, sloeg hij volgens vele fans met Thor: Love and Thunder de plank behoorlijk mis. En hiermee staat een Thor 5 op losse schroeven.

Om hun langstlopende reeks in het MCU (Thor heeft tot nu toe de meeste solo-films) te redden, richt Marvel zich nu op een nieuwe regisseur.

Beetje frisse wind
Het gaat hier om de naam Gareth Edwards (Godzilla, Star Wars: Rogue One, The Creator) en deze heeft op de geruchten gereageerd:

"Ik zag die geruchten ook en zou niet de deur sluiten voor een dergelijke kans. Zoals bij de meeste van deze projecten komt het echt neer op het verhaal dat voorhanden is. Ik hou van Marvel, veel van mijn vrienden werken daar. Persoonlijk ben ik erg enthousiast over de toekomst van de cinema en zeg nooit nooit. Onder de juiste omstandigheden absoluut".

Acteur wil ook door
De wisselwerking rondom de God of Thunder van Chris Hemsworth is merkwaardig. In zijn eerste twee avonturen vonden fans de toon van de films veel te donker. Waititi wist er meer luchtigheid in te brengen met het derde deel, maar sloeg daar met het vierde deel weer teveel in door.


Ook Hemsworth zelf gaf eerder in de 'Happy Sad Confused'-podcast aan dat het personage broodnodig opnieuw uitgevonden moest worden en meestal om de twee films een kleine opschudding nodig heeft.

NieuwsFilm

meest populair