Epische poster 'Godzilla x Kong' viert de Chinese bioscooprelease

Epische poster 'Godzilla x Kong' viert de Chinese bioscooprelease

De heerser van Skull Island en de koning van de monsters staan samen met een Chinese draak op de voorgrond

Het team achter Godzilla x Kong is niet vies van een beetje kleur. Naast een roze Godzilla krijgt de film nu ook een knallende poster om de Chinese bioscooprelease te vieren.

De heerser van Skull Island en de koning van de monsters staan samen met een monster uit de Chinese mythologie afgebeeld, namelijk een Chinese draak.

Buitengewone wezens
Godzilla x Kong gaat over een epische strijd volgens Warner Bros.: "De filmische Monsterverse van Legendary Pictures volgt de explosieve krachtmeting van Godzilla vs. Kong op met een geheel nieuw avontuur."

"Godzilla x Kong: The New Empire duikt verder in de geschiedenis van deze Titans en hun oorsprong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden."

Dynamisch duo
De Nederlandse bioscooprelease laat nog even op zich wachten. Het duurt nog tot 28 maart totdat we het dynamische duo in de bioscoop kunnen zien. Hopelijk is de mooie poster hieronder een schrale en kleurrijke troost.



NieuwsFilm

meest populair