Sam Neill spreekt over de mogelijkheid van een terugkeer naar 'Jurassic World 4'

Sam Neill spreekt over de mogelijkheid van een terugkeer naar 'Jurassic World 4'

Eerst vaarwel zeggen tegen de T-rex en nu ook nog tegen Dr. Alan Grant?

Forbes vroeg Sam Neill naar de mogelijkheid of hij nogmaals terug zou keren naar de Jurassic-franchise en zijn antwoord was zeer ontmoedigend.

Tijdens een interview met Forbes wees de acteur de interviewer erop dat je hem kunt zien tennissen in zijn nieuwe show Apples Never Fall, "maar voor zover het vluchten voor dinosauriërs betreft, is het wel klaar."

Dr. Alan Grant
Neill speelde Dr. Alan Grant in de originele Jurassic Park-films en herpakte de rol in de derde Jurassic World-film, Jurassic World: Dominion uit 2022.

Ook voormalige co-sterren Jeff Goldblum en Laura Dern waren te zien in zowel de originele Jurassic Park-films als in Jurassic World: Dominion als Ian Malcolm en Dr. Ellie Sattler.

Een volledige reboot
De vierde Jurassic World-film staat voor nu gepland voor een release in juli 2025 en naar verluidt wordt de film een volledige reboot van de franchise en geen vervolg van Jurassic World: Dominion.



Er is dus ook een kans dat we sowieso geen acteurs uit de franchise meer terug gaan zien in de vierde film en misschien zelfs ook niet de grootste ster, de T-rex. Lees hier meer hierover.

NieuwsFilm

meest populair