Cast The Crazies uitgebreid

Danielle Panabaker en Joe Anderson hebben getekend voor een rol in de remake van George Romero's gelijknamige horrorfilm uit 1973.

Danielle Panabaker (Friday the 13th) en Joe Anderson (Across the Universe) hebben getekend voor een rol in The Crazies, een remake van George Romero's gelijknamige horrorfilm uit 1973. Ze sluiten zich aan bij de eerder gecaste Timothy Olyphant (Hitman) en Radha Mitchell (Silent Hill).

De film verhaalt over de inwoners van een dorpje in de Amerikaanse staat Pennsylvania die met dood en waanzin worden geconfronteerd na een vliegtuigcrash waarbij een geheim biologisch wapen in hun watervoorraad wordt geloosd. Olyphant zal de sheriff van het dorp vertolken, Anderson wordt zijn afgevaardigde. Panabaker (foto) fungeert als receptioniste in het medisch centrum waar Mitchell als dokter werkt.

Breck Eisner (Sahara) zal de film regisseren naar een scenario van Ray Wright en Scott Kosar (The Amityville Horror). De Amerikaanse release van de film is gepland voor 25 september 2009. De opnames beginnen op 5 maart in de Amerikaanse staat Georgia.

NieuwsFilm

meest populair