The Crazies Super Bowl Spot

Eerste Super Bowl spot van grote zomer-release.

Ondanks dat de Super Bowl XLIV (Indianapolis Colts vs. New Orleans Saintspas) aankomend weekend plaatsvindt, is reeds de Super Bowl Spot van The Crazies vrijgegeven door de filmmaatschappij Overture. De horror gaat op 11 maart 2010 in Nederland in première.

In de horror The Crazies, een remake van het gelijknamige origineel uit 1973, krijgen de bewoners van een klein plaatsje in Kansas te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif wat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje. Langzaamaan beginnen de inwoners gestoord te worden.


Dit jaar worden er ook spots verwacht van M. Night Shayamalans The Last Airbender, Iron Man 2, Shutter Island, Alice in Wonderland, Prince of Persia: Sands of Time, Pixar's Toy Story 3, The Wolfman, Robin Hood en Despicable Me.

Van bovenstaande films zijn reeds (teaser) trailers beschikbaar. Verleden jaar was dat nog anders. Toen debuteerde de trailers van Transformers: The Revenge of The Fallen, G.I. Joe: The Rise of Cobra, Year One en Angels & Demons.

Bekijk hieronder ook de Super Bowl Spot van het Harry Potter Park dat dit jaar opent in het Universal Orlando Resort in de States:



NieuwsFilm

meest populair