Meer Super Bowl Spots

Van Prince of Persia, The Wolfman en The Back-Up Plan

Na de Super Bowl Spots van de films The Crazies (zie hier), Shutter Island (hier), The Last Airbender (hier), Robin Hood (hier) en Alice in Wonderland (hier), zie je hieronder de Super Bowl Spots van de avonturenfilm Prince of Persia: The Sands of Time, de horror The Wolfman en de komedie The Back-Up Plan.

Prince of Persia
Het verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan. Vanaf 19 mei 2010 in de bioscoop.


The Wolfman
Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen (Emily Blunt) gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader (Anthony Hopkins). Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit. Vanaf 11 februari 2010 in de bioscoop.


The Back-Up Plan
Na jaren van verkeren besliste Zoe (Jennifer Lopez) dat het wachten op de ware net iets te lang duurt. Vastberaden om moeder te worden, stelt ze een plan op, maakt een afspraak en beslist het dan maar op haar eentje te doen. Op de dag van haar kunstmatige inseminatie ontmoet Zoe Stan (Alex O'Loughlin), een veelbelovende man. Vanaf 17 juni 2010 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair