Dwayne Johnson en Mark Wahlberg favoriet voor Michael Bays Pain and Gain

Bay verfilmt waargebeurd verhaal met een budget van "slechts" $20 miljoen.

Ondanks dat Hasbro, Paramount en Steven Spielberg de regisseur zo snel als mogelijk terug willen voor een vierde Transformers film zet Michael Bay zijn plannen door om eerst een kleinere misdaadfilm te regisseren. De film Pain and Gain krijgt een productiebudget van "slechts" $20 miljoen. De website Variety meldt dat er ondanks dit redelijk beperkte budget grote namen in de film gaan voorkomen. Zo zouden volgens Variety Dwayne Johnson en Mark Wahlberg de grote favorieten zijn van Bay.

Bay wil Pain and Gain al ruim 10 jaar lang maken. Het wordt gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een groep bodybuilders die verwikkeld raakt in de onderwereld in Florida. Bay zei al eerder dat hij zijn kleine project vergelijkt met de klassiekers Fargo en Pulp Fiction.

Beide acteurs moeten wel een gaatje in hun agenda vinden. Johnson zien we binnenkort in Journey 2: The Mysterious Island en G.I. Joe: Retaliation en werkt komende tijd aan de films Snitch en Fast Six. Wahlberg zien we binnenkort in Contraband en Ted en neemt nu de film Broken City op.



NieuwsFilm

meest populair