Algemeen

A-Team 2 zal er niet komen

Joe Carnahan en Liam Neeson bevestigen dat er geen vervolg zal komen.

door Jim Pedd op 10.01.2012 om 14:05 in Algemeen
Regisseur Joe Carnahan, van wie dit jaar de film The Grey uit zal komen, ging tijdens een interview in op een mogelijk vervolg op The A-Team.

Carnahan sprak daarbij klare taal: "As much fun as I had making that movie, I don’t want to get tied up in that whole world of sequels and franchises. There’s too many movies I want to make. There’s too many other stories I want to tell. The good thing that came out of A-TEAM not being successful is that I would never have made THE GREY, I’d be working on A-TEAM 2 right now. And that would have been a bigger bummer to me.”

Liam Neeson, die een van de hoofdrollen speelde in de film, gelooft er ook niet in. De reden daarvoor ligt vooral in de matige opbrengst van de film. "A-Team [2], I don't think so. I don't think it made enough money. The studio don't want [it]," aldus Neeson.

Overigens komt er mogelijk wel een andere sequel van Carnahan's hand. In 2002 maakte hij de film Narc; een politiefilm met Ray Liotte in de hoofdrol. Van die film wil hij wel graag een vervolg maken. “I was talking to Ray Liotta the other night about a Narc sequel”, vertelt Carnahan.

“I told him the opening…if I could do that movie for like ten million bucks and not be bothered and be left to do my thing I would do it in a second. Creative control means more to me than having my name on a big-budget thing."

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Jammer, want The A-Team is een goeie actiefilm, vele malen beter dan de serie, op Mr.T als B.A. na dan.

jaime91

Avatar

Decepticon "Jammer, want The A-Team is een goeie actiefilm, vele malen beter dan de serie, op Mr.T als B.A. na dan."

Ja daar heb ik dus mijn twijfels over.Misschien komt het wel doordat ik die tv serie te vaak gezien heb maar ik ging gewoon automatisch vergelijken en dat moet ik gewoon eigenlijk niet doen maja ik kan die film gewoon niet anders bekijken en ik denk dat ie daarom ook juist zo tegenviel. Voor mij zijn alle acteurs uit de tv serie gewoon met hun characters verweven en om dan opeens iemand anders de rol van B.A of Murdock te zien spelen is dan vreemd op zijn zachts gezegd. De actie was daarintegen wel goed en er zat af en toe best een leuke grap in maar ik ben hoe dan ook blij dat ze van een vervolg afzien en zich liever op iets anders willen richten.

Paranoid

Avatar

Het eerste deel vond ik al niet echt geweldig. Ik kwam er maar niet in omdat het andere acteurs zijn. Ik heb er geen problemen mee als ze geen tweede deel maken.

abba82

Avatar

Neeeeeeeeeeeeeeee, A-Team was echt wel een van de betere films van de laatste paar jaren. Kan die film wel elke week zien. Echt jammer zeg. Film kijkt ook wel makkelijk weg. Is altijd een pluspunt.

Baron Von Marlon

Avatar

Oef.
Deel 1 vond ik al niets.
Op zich geen slechte film, maar als A-Team stelde het niet veel voor.
Een ongeschoren Face, een te serieus kijkende Hannibal en veel te weinig geknutsel.

Barbossas

Avatar

Gelukkig. Ik zie liever een totaal nieuwe A-team komen met een andere regisseur dan een sequel van deze.

Murdock vond ik zelf niet gek/grappig genoeg (en soms weer over de top gek) en vond hem bovendien teveel op Face lijken.
Hannibal werd compleet weggespeeld doordat Face de baas was van het team.
B.A. vond ik wel redelijk goed neergezet.

Het verhaal was soms te chaotisch en ging allemaal te snel. Als er meer verhaal in had gezeten was het misschien wat geworden, maar dit ging puur om de actie (al zie ik graag actiefilms)

Ik hoop dan ook echt dat er een andere regisseur een cast bij elkaar kan zoeken die het A-team op een andere manier kan neerzetten! Een beetje zoals ze in de jaren 80 waren

Chris23

Avatar

Plaats hier uw favoriete A team:

Face : Owen Wilson
Hannibal : Don Johnson
Murdock : Jim carey
BA : een grote african american
Geregiseerd door Jon Favreau (Of die gast die Faster gemaakt heeft)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ja daar heb ik dus mijn twijfels over.Misschien komt het wel doordat ik die tv serie te vaak gezien heb maar ik ging gewoon automatisch vergelijken en dat moet ik gewoon eigenlijk niet doen maja ik kan die film gewoon niet anders bekijken en ik denk dat ie daarom ook juist zo tegenviel. Voor mij zijn alle acteurs uit de tv serie gewoon met hun characters verweven en om dan opeens iemand anders de rol van B.A of Murdock te zien spelen is dan vreemd op zijn zachts gezegd. De actie was daarintegen wel goed en er zat af en toe best een leuke grap in maar ik ben hoe dan ook blij dat ze van een vervolg afzien en zich liever op iets anders willen richten."
Ik begrijp je helemaal hoor. Ik ben in de jaren 80 opgegroeid met de serie en vond het altijd geeldig!! Ik ben nu een stuk ouder en vind de serie nog steeds wel leuk om af en toe te zien, maar wel ongelooflijk nep. Er wordt altijd misgeschoten en ze worden nooit geraakt.

Er zijn 2 kampen, 1 die vind dat de tv-serie onaantastbaar is en ook bij maar een kleine aanpassing aan detail soms al klagen. En 1 die vind dat de film beter is dan de campy serie.
Als je al niet voor open staat, dat er andere acteurs de rollen spelen, ben je wel kortzichtig en zul je een film nooit goed/leuk vinden. Dat is 1 van de dingen, die ook niet anders kunnen. Zie je het al voor je? Hoe moet je in vredesnaam een paar van die oude knarren in een origineel verhaal brengen.
In de film zaten ook een paar over-the-top dingen, maar dat past helemaal bij The A-Team.
Ik vind Sharlto Copley echt geweldig als Murdock!!!

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "Een ongeschoren Face."
Dat bedoel ik dus. Je zo vastklampen aan onbelangrijke dingen. Face hoeft helemaal niet geschoren te zijn om een sexy gladpratende versierder/sjaggeraar te zijn. Een baard van een paar dagen wordt tegenwoordig ook als sexy gezien. En Bradley Cooper is toch een perfecte keuze voor de rol, hij is een goed acteur en erg populair bij de dames.

Wat ik wel verdomd sh@t vond, was dat B.A.'s busje zo gauw uit de film was, dat was echt nergens voor nodig. Dat busje is toch een gezicht/symbool van The A-Team.

filmjunky

Avatar

Zonde!
had nog heel graag nog een deel gezien of misschien 2! :E
deel 1 is zeker een super film!
top vermaak :Y

Jonathancrane

Avatar

Niet echt een grote ramp, maar ben wel benieuwd na Narc 2.

Ps. Redactie van FilmTotaal - Jullie hebben Ray Liotte geschreven, en het is Liotta. Wellicht dat je het wilde weten !

rick512

Avatar

Ik had al een vaag vermoeden dat er geen vervolg zou komen. Hoewel ik het eerste deel veel leuker vond dan ik vooraf had verwacht, had ik zoiets van: Hier hoeft geen vervolg op.

TheRock

Avatar

The Rock vind dit raar nieuws.
Hollywood verkracht momenteel bijna alle series, overal komen vervolgen op en alles is volgens hun toe aan een reboot. Waarom dan weer niet cashen op een leuke a-team film.

Het eerste deel was prima, niet geweldig en niet slecht.
Als captain america een vervolg verdient waarom the a-team dan niet?

Pete_027

Avatar

Uit respect voor de originele tv-serie deze onnodige remake nooit gezienSmiley face

Dunno1984

Avatar

Ik ben geen die hard fan van de serie. Heb wel veel afleveringen gezien en vond (vind) het altijd tof.
Ik was sceptisch over de film en had het ff lastig om me in te leven wegens andere acteurs.
Maar ik vind het 1 van de beter films van de laatste jaren, had ik niet verwacht!
vind het vooral geweldig goed geacteerd van bradley cooper (terwijl ik nogtans geen fan van hem ben)
ook al ben ik tegen uitmelkerij, hiervan mocht er van mij toch een vervolg komen Smiley face

sonnycorleone

Avatar

Ze hadden deel 1 en de serie wel achterwege mogen laten! Beter iets met de serie baretta gaan doen! Of 'n fatsoenlijke starsky and hutch. Narc 2 lijkt me ook niet slim, de hype rondom zo'n film lukt vaak geen 2e keer!

SneakyV

Avatar

Mensen moeten eens ophouden, altijd alle films met de series te vergelijken. 'Het lijkt niet eens op de serie...', zie/hoor je mensen schrijven/zeggen!!! Ga dan lekker de serie kijken en houdt vooral het commentaar voor je. Naar mijn mening is het juist de bedoeling dat er verschillen zijn en dat het alleen op hoofdlijnen gelijk is. Ik vond het een erg vermakelijke film en vind het jammer dat deel 2 er niet in zit.

Remco

Avatar

Jammer ik vond het ook echt een vermakelijke film. Kwam wel met een smile de bioscoop uit eigenlijk. Ik vind de tv serie nu juist wat zwakjes overkomen. Het was in ieder geval een goede crossover van serie naar film. Nu Knight Rider etc nog ;)

NieuwsFilm

meest populair