Algemeen

Michael Fassbender denkt hardop na over X-Men: First Class 2

Mogelijk nemen Professor X en Magneto het samen op tegen een supervillain.

door Bram de Groot op 20.01.2012 om 11:21 in Algemeen
Naast dat hij verleden jaar rollen had in Jane Eyre, A Dangerous Method en Shame speelde Michael Fassbender ook in X-Men: First Class. Al enige tijd verschijnen er berichten over een sequel op deze goed ontvangen superheldenfilm van regisseur Matthew Vaughn. Fassbender heeft eerder aangegeven terug te willen keren als de villain Magneto en deelde onlangs met IFC zijn gedachten over een vervolg.

“You know what’s interesting about Magneto and Professor X from the comic books as well, is there’s such a complexity to their relationship", aldus Fassbender, die hiermee zegt dat Magneto niet per se de voornaamste villain hoeft te spelen in X-Men: First Class 2. “It’s not just like clear-cut enemies; they’re best friends as well. In the comic books, even after they’ve had this sort of rift, Professor X asks Magneto to come back and look after the students at certain points... I think there’s always that complexity in their relationship and we want to keep that alive as possible, because that’s I think a really interesting thing - the conflict there.”

De sequel heeft nog niet officieel een go gekregen van 20th Century Fox, maar het heeft er alle schijn van dat hij er snel zal komen. Ook regisseur Vaughn sprak al eerder uit terug te willen keren. Fassbender blijft ondertussen druk. Dit jaar zien we hem in Steven Soderberghs Haywire en Ridley Scotts Prometheus.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik hoop dat deze film binnenkort een "go" krijgt Smiley face Maar inderdaad, zelfs nadat Magneto en Xavier tegenover elkaar staan, beschouwen ze elkaar nog wel als vrienden. Dat is in de tv series en films ook duidelijk gemaakt Smiley face

En ik denk dat er haast wel zeker een grotere villain komt, en dat Magneto samen met Xavier moet werken. Ben benieuwd maar ik hoop dat de cast van het eerste deel gewoon terug komt :D!

xanthous207

Avatar

Klinkt goed!!

in de tekenfilm serie had je toch ook een villain genaamd Apocalypse toch??

DMaarten

Avatar

xanthous207 "Klinkt goed!!

in de tekenfilm serie had je toch ook een villain genaamd Apocalypse toch??"

Dat zou wel extreem tof zijn!

Chrischzz

Avatar

Apocalypse... Hmmm.. tja.. Maar dan alleen met meer interessante X-mannen.. Maar dan kom je bijna wel uit op dat Cyclops, Cable, Jean, Bishop, ArchAngel en weet ik veel wie erbij moeten/zullen komen..


Dan krijg je weer een overkill ben ik bang..

amboe

Avatar

Wellicht dat Mister Sinister de nieuwe villain wordt...

benjamin

Avatar

Chrischzz "Apocalypse... Hmmm.. tja.. Maar dan alleen met meer interessante X-mannen.. Maar dan kom je bijna wel uit op dat Cyclops, Cable, Jean, Bishop, ArchAngel en weet ik veel wie erbij moeten/zullen komen..


Dan krijg je weer een overkill ben ik bang.."


Hadden ze niet ooit gezegd dat er maar één nieuw personage bij zou komen (of toch maar één nieuwe mutant).

Swoopp

Avatar

Omega Red zou ook wel gaaf zijn,
Maar dan zou eigelijk colossus of wolverine een grote rol moeten krijgen.

verder Hoop ik ook wel op Mister Sinister of Apocalypse.

Laat maar komen deel 2 ik heb er zin in Smiley face

Chrischzz

Avatar

benjamin "Hadden ze niet ooit gezegd dat er maar één nieuw personage bij zou komen (of toch maar één nieuwe mutant)."


Kan ik me niet herinneren... Maar met het huidige clubje mutanten in X-Mfc redt je het niet tegen Apocalypse..

adofmirosch

Avatar

Ben benieuwd hoeze het aan pakken.
hoop nog wel op een deeltje 2

Frietgezicht

Avatar

Apocalypse met zijn ruiters zou erg tof zijn,maar dan moet Cable er eigenlijk ool bij(ook cool karakter)
Ik kan me alleen Apocalypse niet echt voorstellen in een film,niet de knokpartijen en niet hoe hij eruit ziet.

pmw84

Avatar

Na Batman Begin en Batman The Dark Knight, is X-Men first class zeker de beste comic verfilming. Ik heb echt genoten van die film. Ik hoop dat men met deel 2 ons meer kan vermaken! ... Om heel eerlijk te zijn ik had mijn twijfel over XMFC, maar nadat ik het gezien had, was ik erg onder de indruk.

BTW, nu een heel andere vraag:
Ik snap niet waarom WB de nieuwste superman film pas in 2013 uitbrengt? Ik bedoel men is vorig jaar al begonnen met beetje bij beetje opnemen en we hebben al zoveel setfotos gezien en noem maar op. Vind het wel zonde dat we nog 2 jaar moeten wachten. Superman & Batman gewoon in een zelfde jaar uitbrengen, zou geweldig zijn geweest.

Chrischzz

Avatar

pmw84 "Ik snap niet waarom WB de nieuwste superman film pas in 2013 uitbrengt? Ik bedoel men is vorig jaar al begonnen met beetje bij beetje opnemen en we hebben al zoveel setfotos gezien en noem maar op. Vind het wel zonde dat we nog 2 jaar moeten wachten. Superman & Batman gewoon in een zelfde jaar uitbrengen, zou geweldig zijn geweest."A, omdat 2012 ter vol zit met films van uberconcurrent Marvel en andere blockbustrs...
B, omdat er denk ik veel na-bewerkt gaat worden aan fx enzo.. (uitknippen van plaatjes en op de voorgrond plakken)

marcjeb

Avatar

X-men 4 graag... Deze versie was ronduit slap

filmjunky

Avatar

Nice! T+)
laat maar komen!
en zo vlug mogelijk!

NieuwsFilm

meest populair