Flink aantal volledige Super Bowl film-spots!

The Avengers, Battleship, John Carter, Act of Valor en Dr. Seuss'The Lorax.

Net als ieder jaar hebben studio's weer flink wat geld uitgegeven aan een kort reclamespotje dat tijdens het meest bekeken Amerikaanse sportevenement uitgezonden is. Dertig seconden aan tv-spotje kostten maar liefst 3,5 miljoen dollar in deze editie van het evenement. En net als ieder jaar werden er flink wat teasers uitgegeven en werden er volledige spots gelekt, zoals die van G.I. Joe 2: Retaliation.

De eerste spot is onderstaande, die van de film Battleship. De meeste beelden hebben we al gezien in trailers en andere spots. Er is wel meer te zien van een gevecht tussen Taylor Kitsch en een alien.



De tweede spot is ook van een film met Kitsch in de hoofdrol, John Carter.



De derde spot is van de film Act of Valor. In die film wordt de werkelijkheid met fictie gemengd. Echte navy-seals spelen rollen in de film, maar ze gaan op een fictieve missie om een aanslag te voorkomen.



De volgende en vierde spot heeft ook niet veel nieuws te bieden. Deze is van de film Dr. Seuss' The Lorax, en leunt vooral op grappen uit eerdere trailers.



Nummer vijf op de lijst is van de film The Avengers. Van dit spotje zagen we een tijdje geleden al tien seconden voorbij komen.



Het laatste filmpje, dat niets met een specifieke film te maken heeft, is van Chrysler. Clint Eastwood speelt de hoofdrol in deze lange spot van twee minuten.



NieuwsFilm

meest populair