Opnames Ant-Man direct na afronding Thor 2

Daarmee komt Edgar Wright mogelijk in de problemen met de post-productie van The World's End.

Nadat er eerste beelden van Edgar Wright's Ant-Man te zien waren tijdens de San Diego Comic-Con, barstten de geruchten over de releasedatum van de film los. Deze zou mogelijk toegevoegd worden aan de lijst met films die Marvel in 2014 uit wil brengen. De film zou daarmee dan behoren tot de Phase Two films, die behoren in de continuïteit voor The Avengers 2. Nu lijkt het erop dat die geruchten bewaarheid zullen worden.

Volgens de laatste berichten moeten de opnames van Ant-Man namelijk direct nadat de opnames van Thor: The Dark World afgerond worden, beginnen. Aangezien de opnames van Thor 2 al in augustus beginnen, moet dat zeer binnenkort het geval zijn.

Mocht dat inderdaad het geval zijn, gaat het een race worden om Wrights andere film op tijd af te krijgen. Op dit moment werkt hij nog samen met Simon Pegg en Nick Frost aan de afsluiter van de Cornetto-trilogie, The World's End. Tegen de tijd dat de pre-productie van Ant-Man zou moeten beginnen, zal de post-productie van The World’s End waarschijnlijk nog volop bezig zijn.

Mocht de film daadwerkelijk in 2014 verschijnen, zal dat waarschijnlijk tegen het einde van het jaar het geval zijn. Als eerste brengt Marvel Studios dan Captain America: The Winter Soldier op 4 april uit, op 1 augustus gevolgd door Guardians of the Galaxy.



NieuwsFilm

meest populair