Thanos zowel in 'The Avengers 2' als 'Guardians of the Galaxy'

De slechterik van Marvels Phase Two is dus echt Thanos.

Thanos zal, zoals de verwachting eigenlijk al enige tijd was, de Loki (Tom Hiddleston) van Marvels Phase Two filmserie worden. Tenminste, dat is waar het nu op lijkt, gezien een verhaal van de website Comic Book News.

De website wist met Jim Starlin, de bedenker en rechthebbende van Thanos te spreken. Hij vertelde dat zijn personage in twee Marvel-films te zien zou zijn, in Guardians of the Galaxy én in The Avengers 2. Daarmee lijkt het er ook op dat het personage eenzelfde behandeling krijgt als Loki. Dat personage kreeg eerst een achtergrondverhaal in Thor, alvorens hij de slechterik van The Avengers werd.

Daarnaast lekte er enige tijd geleden al iets meer uit over eventuele slechteriken in Guardians. Volgens verhalen op de Comic-Con van Montreal, zouden zowel Adam Warlock als zijn alter ego Magus in de film te zien zijn. Zij zijn weer verbonden aan Thanos.

Gisteren werd overigens nog bekend gemaakt dat James Gunn Guardians zal regisseren. Deze moet dan vanaf 1 augustus 2014 in de bioscopen te zien zijn. Vooraf zullen nog Iron Man 3 (3 mei 2013), Thor: The Dark World (8 november 2013) en Captain America: The Winter Soldier (4 april 2014[/film] te zien zijn, gevolgd door de afsluitende film van Marvels Phase Two: The Avengers 2, op 1 mei 2015.



NieuwsFilm

meest populair