Clark Gregg terug als Agent Coulson in tv-serie 'Marvel's S.H.I.E.L.D.'

Een volgende stap voor het personage uit de vele Marvel films.

Tijdens Comic Con in New York onthulde Jeph Loeb, de tv baas van Marvel Studios, dat acteur Clark Gregg terugkeert als Agent Coulson in de pilot van de tv-serie Marvel's S.H.I.E.L.D. Gregg was ook zelf aanwezig en hij liet een video zien waarin regisseur Joss Whedon, die mede het scenario schrijft voor de pilot, en Marvel Studios baas Kevin Feige het bericht bevestigden.

Gregg speelde de rol van agent Coulson eerder in Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) en The Avengers (2012). Tevens was hij te zien in de Marvel One-Shots The Consultant en A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer. Check de laatste hieronder:


Voor wie The Avengers niet heeft gezien, kan nu maar beter stoppen met lezen, aangezien nu de spoilers volgen. Greggs agent Coulson overlijdt namelijk in de laatste film in de Marvel Cinematic Universe. Hij wordt neergestoken door de villain Loki. Overigens zijn er nog voldoende opties dat Coulson terugkeert in de films in "Phase 2". Check hieronder een ware ode aan het personage:



NieuwsFilm

meest populair