Uitslag POLL: De trailers van juni

En de winnaar is...

De uitslag van de POLL van verleden week "De trailers van juni" was vooraf wel enigszins voorspelbaar. In de maand juni verscheen namelijk de eerste trailer van Peter Jacksons The Hobbit: The Desolation of Smaug, het tweede deel in de The Hobbit drieluik waar heel wat FT bezoekers naar uitkijken. Met 37% van de stemmen werd de trailer dan ook uitgeroepen tot "de meest favoriete trailer van de maand juni".

Er waren twee andere trailers die daar nog een enigszins respectabel percentage tegenover konden zetten. Op de tweede plaats eindigde namelijk de eerste trailer van 300: Rise of an Empire, die een nette 23% van de stemmen wist te verzamelen. Ook het voorproefje van Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street wist de nodige stemmen te bemachtigen en kwam uiteindelijk uit op een prima 18%. Met flink wat minder stemmen maakten Ridley Scotts The Counselor (7%) en de animatiefilm The Lego Movie (5%) de Top 5 compleet.

Met deze uitslag hebben we de volgende favoriete maand-trailers: The Hobbit: The Desolation of Smaug (juni), Don Jon (mei), Thor: The Dark World (april), Kick-Ass 2 (maart), Game of Thrones (seizoen 3, februari), (RED 2 (januari). Hieronder nogmaals de trailer van The Hobbit: The Desolation of Smaug, die in Nederland op 12 december in première gaat. De complete einduitslag tref je na de trailer.


De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
polls


NieuwsFilm

meest populair