Johnny Depp niet in gesprek met Marvel

De persvertegenwoordiger van de acteur ontkent de berichten.

Gisteren berichtten we dat Johnny Depp in gesprek is met Marvel om een rol in Doctor Strange te spelen. De persvertegenwoordigers van Depp ontkennen die berichten nu. Zij stelden dat berichten over een rol voor Depp dan ook veel te vroeg komen.

Een voornaam probleem waar Marvel sowieso mee te maken zal krijgen als de studio probeert Depp te strikken, is zijn drukke agenda. Hij heeft meerdere projecten bij Disney lopen, waaronder Pirates of the Caribbean 5 en Alice in Wonderland 2. De acteur is nu eenmaal populair, dus een eventuele Marvel-film met hem erin zal lang op zich laten wachten.

Gesprekken hebben volgens de persvertegenwoordigers van Depp echter nog niet plaatsgevonden. Daarmee is de kous natuurlijk niet af: mogelijk gebeurt dat in de toekomst wel. Marvel strikt steeds meer bekende acteurs voor zijn rollen. Zo werd gisteren nog bekend gemaakt dat Michael Douglas de rol van Henk Pym speelt in Ant-Man.

Op z’n vroegst zou een Doctor Strange-film in 2016 uit kunnen komen. Voordat die film er komt, heeft Marvel eerst Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, The Avengers: Age of Ultron en Ant-Man.



NieuwsFilm

meest populair