'Guardians of the Galaxy 2' in mei 2016?

Volgens Joblo is dat een van de mysterieuze Marvel-titels van Phase 3.

Joblo zegt van een betrouwbare bron de informatie gekregen te hebben welke nieuwe Marvel-film we in Phase 3 mogen verwachten. We weten al dat Ant-Man die fase van start laat gaan, maar daarnaast zijn er nog twee films waarvan de releasedata al bekend zijn, maar de titels niet. Dat waren de film van 6 mei 2016 en de film van 5 mei 2017.

Nu zegt Joblo dat een van die films een vervolg op Guardians of the Galaxy zal worden. Mocht het nieuws kloppen, dan is dat weinig verrassend. Marvel werkt al aan een animatieserie rond de nieuwe helden, en dus ligt een vervolgfilm in lijn der verwachtingen. Toch zullen fans het jammer vinden, want dat betekent dat de langverwachte Black Panther en Doctor Strange-films mogelijk nog langer op zich zullen laten wachten.

Marvels Phase Three zal de komende maanden vorm krijgen. De kans is groot dat, naast Ant-Man, er ook nog een vervolg op Thor: The Dark World komt, en een vervolg op Captain America: The Winter Soldier. Gevolgd uiteraard door een nieuwe Avengers-film.

Guardians of the Galaxy draait om Peter Quill (Chris Pratt), die plotseling het middelpunt van een premiejacht wordt. Hij steelt een mysterieuze bol van Ronan (Lee Pace), een krachtige vijand met de ambitie om het hele universum te overheersen. Om van hem te ontsnappen, verenigt Quill zijn krachten met Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Gamora (Zoe Saldana) en Drax the Destroyer (Dave Bautista). Maar als Peter achter de echte kracht van de bol komt, en het risico voor het universum dat dit met zich meebrengt, moeten hij en zijn team hun best doen om het universum te beschermen tegen de groep met kwade bedoelingen.

De film gaat op 14 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair