Video

Volledige trailer 'Home'

En er zijn releasedata bekend voor The Croods 2, Madagascar4, Puss in Boots 2 en Captain Underpants.

door Bram de Groot op 13.06.2014 om 09:40 in Video
DreamWorks Animation heeft de volledige trailer vrijgegeven van de animatiefilm Home, gebaseerd op het boek "The True Meaning of Smekday" van Adam Rex. Daarnaast heeft DreamWorks de releasedata bekendgemaakt voor vier animatiefilms die in 2017 en 2018 moeten uitkomen.

Ten eerste de (Noord-Amerikaanse) data. Op 13 januari 2017 moet Captain Underpants verschijnen en datzelfde jaar op 3 november volgt de sequel op The Croods. In het jaar daarop verschijnen een vierde Madagascar (18 mei 2018) en een tweede Puss in Boots (2 november). De laatste krijgt de titel Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves. Daarvoor krijgen we nog How to Train Your Dragon 2 (2014), The Penguins of Madagascar (2014), Home (2015), B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations, Kung Fu Panda 3 (2015), Bollywood Superstar Monkey (2016), How to Train Your Dragon 3 (2016) en Trolls (2016) voorgeschoteld.

Van de eerste titel uit 2015, Home, is dus een nieuwe trailer verschenen. In de animatiefilm met onder meer stemmen van Jim Parsons en Rihanna, krijgen het meisje Tip en de alien Oh, een verbannen Boov, een vriendschap. Oh wordt echter opgejaagd door zijn soortgenoten. De twee ontdekken dat er meer op het spel staat.

Oorspronkelijk zou Home in de States rechtstreeks naar het Dvd-schap gaan. Aangezien er toch voor een bioscooprelease is gekozen, is de film enigszins vertraagd. In Nederland moest de animatiefilm eerst op 3 december verschijnen, nu is dat 1 april 2015.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Best wel aardig, zitten wat leuke vondsten in. Vind het wel grappig hoe z'n lichaam reageerd op de aardse producten belevenissen. Verder lijkt me de film niet bijster origineel maar we zullen zien!

Roeltje

Avatar

Ik begin het overzicht te verliezen van Dreamworks! Wat een plannen!
De trailer is wel ok, maar dit is een skip.

M0vieFreak

Avatar

Dreamworks is goed bezig. :E

benjamin

Avatar

Oké, geestig dat hij bij momenten echt gewoon Sheldon is hier, maar verder ziet dit er maar heel matig uit (en Rihanna lijkt ook niet de meest optimale keuze voor stemmenwerk).

Banned

Avatar

Haha die releaselijst en pixar brengt helemaal niks uit deze zomer :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair