Ezra Miller voelt zich veilig als 'The Flash'

De jongeman is blij met zijn vaste plek als de super snelle 'Flash' in de toekomstige DC films.

Het is alom bekend dat succesvolle acteurs en actrices aardig wat centjes binnenhalen voor hun werk in films. Vooral mensen die in franchises spelen zien contracten tegemoet komen met aardige salarisverhogingen. Niet alleen is het laatstgenoemde fijn, sommige mensen zijn al blij dat ze werk hebben om uit te voeren. Datzelfde geldt voor Ezra Miller (The Perks of Being a Wallflower). De 22-jarige jongeman werd een poos geleden aangesteld tot de filmversie van The Flash. De rappe superheld is één van de bekendste in de stripboeken van DC Comics en daarom mocht Miller voor meerdere DC films terugkeren. Uiteraard geen probleem voor hem.

Miller sprak met HitFix over zijn contract met Warner Bros. waarin vermeld staat dat hij in diverse films zal optreden. Het is werk op lange termijn dat hij met open armen in ontvangst neemt. "Ik ben erg tevreden met het idee dat ik een vaste job in mijn leven heb, het is zeer opbeurend. Het is iets waarvan ik niet dacht het ooit eens te bezitten. En dan heb je natuurlijk van die momenten dat mijn verantwoordelijkheid ontwijkende, puberale versie zoiets heeft van: 'Nee, ik wil het toch niet.' Maar dat komt niet vaak voor. Het is een stem die afneemt. Elke keer wanneer ik aan deze realiteit denk, dan wordt ik ongelofelijk blij. Ik kijk er echt naar uit en ik zou dit wel veertig jaar willen blijven doen. Het zou me niet uitmaken wat dat contract dan zou zeggen."

Op het moment staat de Flash film voor 2018 in de planning. Gelukkig voor Miller is het ook de bedoeling dat de bliksem vlugge man in beide delen van Justice League moet opduiken. Daarvan komt het eerste deel in 2017 uit en het vervolg twee jaar later.



NieuwsFilm

meest populair