Brad Birds eerstvolgende film: 'The Incredibles 2'

Waarschijnlijk eind 2017 of 2018 zal het vervolg eindelijk gaan verschijnen.

Eindelijk is er meer duidelijk over het langverwachte vervolg op Pixars uiterst succesvolle animatiefilm The Incredibles (2004). Mission: Impossible - Ghost Protocol en Tomorroland-regisseur Brad Bird heeft bekend gemaakt dat zijn eerstvolgende project The Incredibles 2 zal zijn.

Pixar kondigde de opvolger op de superheldenanimatiefilm verleden jaar al aan, maar veel meer werd er niet onthuld. Tegenover de website Collider liet Bird onlangs weten dat de tweede Incredibles zijn volgende project is: "Zo voelt het wel voor mij, ja." Afgelopen maand liet Bird al weten dat hij aan het script voor The Incredibels 2 is beginnen.

Als er wordt gekeken naar een mogelijke verschijningsdatum, dan zal de animatiefilm niet eerder verschijnen dan eind 2017, al ligt een release in 2018 meer voor de hand gezien de productietijd die een dergelijke animatiefilm in beslag neemt. De komende jaren zien we de volgende Pixar-films: Inside Out (2015), The Good Dinosaur (2015), Finding Dory (2016) en Toy Story 4 (2017). Ook Cars 3 en een animatiefilm rond 'Día de los Muertos' staan op het verlanglijstje van de animatiestudio.



NieuwsFilm

meest populair