De week in trailers: 'The Martian', 'The Hunger Games' en meer

Wat waren afgelopen week de vijf grootste trailers?

In deze nieuwe rubriek blikken we elke maandag terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze eerste editie hebben we trailers van The Martian, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, Kung Fu Panda 3, Zootopia en The Man From U.N.C.L.E..

The Martian



Onderstaande trailer is van de nieuwe film van regisseur Ridley Scott, de verfilming van het boek The Martian van Andy Weiss. In de film raakt astronaut Mark Watney (Matt Damon) gestrand op de rode planeet en moet hij zien te overleven tot er hulp komt van de Aarde.

Over het algemeen werd de trailer erg positief ontvangen. Sommigen vinden dat er teveel van het verhaal weggegeven wordt, maar anderen krijgen juist het gevoel van regisseur Scott zijn mojo terug vindt. We hebben in elk geval goede hoop, op basis van onderstaande beelden.



Zootopia



Zootopia is een nieuwe animatiefilm van Disney, die zich afspeelt in een waar dierenutopia. Centraal staat de optimistische politieagent Judy Hopps (Ginnifer Goodwin), die net begonnen is bij de politie. Al snel komt er een interessante zaak langs en moet ze zich zien te bewijzen voor haar wantrouwige collega's.

Uiteraard was het onderstaande slechts een teaser trailer, dus valt er nog niet gigantisch veel te zeggen van wat we kunnen verwachten van de film. De reacties zijn in elk geval gemengd, al wordt over het algemeen de hoop uitgesproken dat de volledige trailer een scherper beeld schetst van de film.



The Man From U.N.C.L.E.



Gebaseerd op een gelijknamige televisieserie, was er begin vorige week een gloednieuwe trailer voor de nieuwste film van Guy Ritchie. In The Man From U.N.C.L.E. moeten een CIA-spion, Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) samenwerken om een criminele organisatie met snode plannen neer te halen.

De trailer werd positief ontvangen. Jullie zeggen vooral uit te kijken naar de spionagefilm, die eind deze zomer uit zal komen. "Een film om naar uit te kijken," zoals Adofmirosch schrijft in zijn reactie.



Kung Fu Panda 3



Verder had DreamWorks China afgelopen zondag op de valreep nog een eerste teaser trailer van Kung Fu Panda 3. In de film wordt Po (Jack Black) herenigd met zijn biologische vader en samen gaan ze naar een pandaparadijs. Heel lang kan Po niet genieten van de vrede daar, want de boel wordt bedreigd door een slechterik met bovennatuurlijke krachten.

De reacties zijn, ondanks dat de teaser enkel in het Chinees te bekijken viel, erg positief. Zo schrijft Budspencer kippenvel te hebben gekregen van de film en ernaar uit te kijken hem samen met z'n zoontjes te bekijken. Maar ook anderen kunnen niet wachten, dus hopelijk zal de volledige trailer snel volgen.



The Hunger Games: Mockingjay - Part 2



Na vier films komt komende november voorlopig een einde aan de Hunger Games-films. Het verhaal van de strijd van Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) tegen het Capitol wordt dan netjes afgerond met deze tweede Mockingjay-film. Het lot van President Snow (Donald Sutherland) zal in elk geval beslist worden in de film, gezien de statements die Katniss maakt in de trailer.

Op de actievolle trailer van de Mockingjay-film wordt gemengd gereageerd. De één is helemaal verkocht en vindt vooral het tweede deel van de trailer erg veel goeds beloven. De ander vindt juist dat de trailer meer van hetzelfde laat zien en dat het dus niet interessant gaat worden. We zullen snel een nieuwe volledige trailer krijgen.



NieuwsFilm

meest populair