Opnames 'Suicide Squad' zitten er ook op

En Margot Robbie (Harley Quinn) en Jai Courtney (Captain Boomerang) sluiten af met een goede daad.

Nadat bekend werd dat zowel X-Men: Apocalypse als Captain America: Civil War de opnames heeft afgerond, zijn afgelopen weekend ook de camera's uitgegaan voor David Ayer en Warner Bros.' Suicide Squad.

De opnames van de tweede DC Extended Universe-film van 2016 bleken een feest voor de social media-fans. Veel van de acteurs deelden gedurende de vier maanden de nodige foto's en andere ongein vanaf de set en het was klaarblijkelijk erg gezellig met onder meer namen als Margot Robbie, Jared Leto, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Will Smith, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevingne en Viola Davis.

Twee van deze sterren sloten af met een goede daad door de limonade-kar van een jong meisje te bezoeken. Zij zamelt al 1,5 jaar geld in voor de stichting FAST (Foundation for Angelman Syndrome Therapeutics).


Het wordt volgend jaar druk met de superhelden. Er staan namelijk zeven titels op het programma: Deadpool (11 februari), Batman v Superman: Dawn of Justice (24 maart), Captain America: Civil War (5 mei 2016), X-Men: Apocalypse (19 mei), Suicide Squad (4 augustus), Gambit (6 oktober) en Doctor Strange (3 november). Van de laatste twee moeten de opnames nog starten.

NieuwsFilm

meest populair