Marvel onthult Marvel Cinematic Universe Phase 2 box

Marvel onthult Marvel Cinematic Universe Phase 2 box

Dit keer niet de "Tesseract briefcase", maar de Infinity Stone-orb uit Guardians of the Galaxy.

Een aantal jaar terug verscheen er een exclusieve Blu-ray uitgave van Phase 1 van het Marvel Cinematic Universe. Uiteindelijk was er heel wat te doen rond deze "Tesseract briefcase" en de eerste oplage vloog de winkels uit. Marvel Studios heeft voor Phase 2 uiteraard ook een leuke box in petto.

Deze gelimiteerde 'deluxe box' bestaat uit dertien schijven, met daarop uiteraard de 2D en 3D versies van de Phase 2-films Iron Man 3 (2013), Thor: The Dark World (2013), Captain America: The Winter Soldier (2014), Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) en Ant-Man (2015). Leuk aan de uitgave is dat deze in de vorm is van de orb / bol uit Guardians of the Galaxy, met daarin één van de zes Infinity Stones.

Hieronder een foto van set, met een prijskaartje van zo'n 220 dollar:



De uitgave is ontworpen door Matt Ferguson en bevat naast de steen en de schijven onder meer een "vergulden" pagina uit het boek van de Dark Elves, een tekening uit de Morag kluis, Avengers en S.T.R.I.K.E. uniform-patches en een replica van de Tony Stark Tattoo uit Iron Man 3. Ook wordt er een schijf meegeleverd met 166 minuten aan nieuw bonusmateriaal, bestaande uit From Here To Infinity: Phases 2 & 3 Of The M.C.U. en Phase 2 Tag Scenes: A Making-Of.



NieuwsFilm

meest populair