'The Man from U.N.C.L.E.' geliefdste flop van 2015

'The Man from U.N.C.L.E.' geliefdste flop van 2015

Opvallend genoeg met Fantastic Four op een tweede stek.

Met de POLL van verleden week wierpen we een blik op de 10 grootste flops van 2015. Na 900 stemmen is duidelijk welke van deze financieel teleurstellende films kan rekenen op de steun van filmliefhebbers.

Met 28 procent van de stemmen blijkt niet geheel onverwacht de misdaadfilm en tv-serieverfilming The Man from U.N.C.L.E. de geliefdste flop. De film van Guy Ritchie en met grote namen als Henry Cavill, Armie Hammer en Alicia Vikander kostte zo'n $75 miljoen (excl. promotiekosten) en wist wereldwijd niet verder te komen dan een kleine $110 miljoen wereldwijde omzet. Uit de reacties blijkt dat er genoeg mensen zijn die graag een vervolg zouden zien.

Andere flops met de nodige steun zijn Josh Tranks superheldenfilm Fantastic Four en Brad Birds Tomorrowland. Net als bij The Man from U.N.C.L.E. krijgt de sci-fi film Tomorrowland nog redelijk positieve commentaren in de reacties. De vele stemmen op Fantastic Four zijn iets minder makkelijk te verklaren, aangezien de film amper op steun kan rekenen in bijvoorbeeld de reacties. De volledige Top 10 met flops:

1. The Man from U.N.C.L.E. - 28%
2. Fantastic Four - 21%
3. Tomorrowland - 19%
4. Jupiter Ascending - 12%
5. Pan - 8%
6. Seventh Son - 4%
7. Mortdecai - 3%
8. Blackhat - 2%
9. The Gunman - 2%
10. Unfinished Business - 1%

Wil je meer weten over bovenstaande tien grootste flops van 2015? Klik dan op voorgaande link! Lees ook de recensie en Blu-ray review van The Man from U.N.C.L.E. en check hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair