Algemeen

'The Man from U.N.C.L.E.' geliefdste flop van 2015

Opvallend genoeg met Fantastic Four op een tweede stek.

door Bram de Groot om 17:26 in Algemeen
Met de POLL van verleden week wierpen we een blik op de 10 grootste flops van 2015. Na 900 stemmen is duidelijk welke van deze financieel teleurstellende films kan rekenen op de steun van filmliefhebbers.

Met 28 procent van de stemmen blijkt niet geheel onverwacht de misdaadfilm en tv-serieverfilming The Man from U.N.C.L.E. de geliefdste flop. De film van Guy Ritchie en met grote namen als Henry Cavill, Armie Hammer en Alicia Vikander kostte zo'n $75 miljoen (excl. promotiekosten) en wist wereldwijd niet verder te komen dan een kleine $110 miljoen wereldwijde omzet. Uit de reacties blijkt dat er genoeg mensen zijn die graag een vervolg zouden zien.

Andere flops met de nodige steun zijn Josh Tranks superheldenfilm Fantastic Four en Brad Birds Tomorrowland. Net als bij The Man from U.N.C.L.E. krijgt de sci-fi film Tomorrowland nog redelijk positieve commentaren in de reacties. De vele stemmen op Fantastic Four zijn iets minder makkelijk te verklaren, aangezien de film amper op steun kan rekenen in bijvoorbeeld de reacties. De volledige Top 10 met flops:

1. The Man from U.N.C.L.E. - 28%
2. Fantastic Four - 21%
3. Tomorrowland - 19%
4. Jupiter Ascending - 12%
5. Pan - 8%
6. Seventh Son - 4%
7. Mortdecai - 3%
8. Blackhat - 2%
9. The Gunman - 2%
10. Unfinished Business - 1%

Wil je meer weten over bovenstaande tien grootste flops van 2015? Klik dan op voorgaande link! Lees ook de recensie en Blu-ray review van The Man from U.N.C.L.E. en check hieronder de trailer:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Greaterfool

Avatar

Man from UNCLE is ook gewoon een goeie film, de rest op het lijstje zijn dat volgens mij wat minder. Vond Tomorrowland ook wel leuk maar niet omdat het nou zo'n super sterk verhaal is.
Had graag nog een vervolg gezien maar dat zal WB niet doen denk ik.

Ed Crane

Avatar

Stop trying to make Armie Hammer happen! He's not going to happen!

Greaterfool

Avatar

Ed Crane "Stop trying to make Armie Hammer happen! He's not going to happen!"

Zelfde kan gezegt worden over Taylor Kitsch toch?

rainking

Avatar

Ik had zelf gestemd voor Tomorrowland, maar Man From UNCLE vond ik ook erg vermakelijk.

centr1no

Avatar

Ik heb het idee dat mensen die niet bekend zijn met de vorige Fantastic Four films of de comics (het jongere publiek dus) de film beter waarderen.
Ik heb van The Man from U.N.C.L.E. helemaal geen reclame of zo gezien en mijn associatie met die titel is een tv-serie uit de 60er jaren.
Hij heeft mij daarom ook niet naar de bios getrokken.

eltorro

Avatar

Greaterfool "Zelfde kan gezegt worden over Taylor Kitsch toch?"

Klopt, daar hoor je inmiddels ook niks meer van:P Wie ik nog wel naar de top zie klimmen is Henry Cavill, ik ken hem alleen als Superman en dat speelt hij ook prima. Zijn rol in hierin is totaal anders en lijkt hem ookal op het lijf geschreven, ik zie hem ook zo de nieuwe James Bond spelen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair