Heel veel info over de 'Justice League'

Heel veel info over de 'Justice League'

Wat weten we over The Flash, Cyborg, Aquaman en de Green Lantern Corps?

Niet alleen was er vandaag een heuse nieuwe trailer voor Suicide Squad en een uitgebreide blik op Wonder Woman, ook gaven DC en Warner Bros. een uitgebreide vooruitblik op wat de Justice League ons in de toekomst te bieden heeft. In dit bericht tref je maar liefst vier featurettes aan, die allemaal ingaan op een afzonderlijk deel van de Justice League. Het betreft de personages Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) en Green Lantern. Zij krijgen pas ná de eerste Justice League-film van regisseur Zack Snyder een solofilm en dus legt DC’s Geoff Johns alvast uit wie ze zijn. Daarnaast zien we ook al nieuwe concept art van de personages.

Aquaman


Aquaman krijgt op 27 juni 2018 zijn eigen film, die wordt geregisseerd door James Wan. Aquaman gaat door het leven onder de naam Arthur Curry. Hij is de zoon van een vuurtorenwachter en de koningin van Atlantis. De jongen ontwikkelt krachten: hij kan onder water ademen, praten met het zeeleven en is erg sterk. Maar omdat hij half mens, half god is, voelt hij zich nergens thuis. Het gebrek aan training maakt het omgaan met zijn krachten ook moeilijk. Uiteindelijk voelt Aquaman zich gevangen tussen twee werelden, die hij allebei moet beschermen.



Cyborg

Ray Fisher wist er zelf in eerste instantie niks vanaf, maar zal in 2020 een film krijgen die hij mag aanvoeren. Cyborg heeft nog geen regisseur en staat gepland voor 3 april 2020. Maar het personage maakt véél eerder zijn opwachting: naar verluidt al middels een cameo in Batman v Superman: Dawn of Justice. Victor Stone is een sterk atleet, wiens vader een wetenschapper is. Door een gruwelijk ongeluk komt hij bijna om het leven, wat ook gebeurd zou zijn als zijn vader hem niet gered had. Het gevolg is dat hij verandert in een cyborg, die één grote zwakte heeft. Dat is omgaan met de technologie: hij heeft er moeite mee mens te blijven. Hij is 24/7 online en verzamelt altijd data.



The Flash

The Flash verschijnt op 23 maart 2018 in de Nederlandse bioscoop en wordt geregisseerd door Seth Grahame-Smith. Het heeft er na het zien van de concept art van gisteren en de beelden hieronder alle schijn van dat het personage inderdaad een ‘technologisch pantser’ gaat dragen. Net als in de TV-serie van The CW overlijdt de moeder van Barry Allen als hij nog erg jong is en krijgt zijn vader daarvan de schuld. Hij belandt in de bak en Barry ontwikkelt een obsessie met forensische wetenschap om te bewijzen dat zijn vader onschuldig is. Op een dag wordt hij geraakt door de bliksem en wordt hij supersnel. Hij kan door muren rennen, over water heen en zelfs tijdreizen. Daarnaast (zo merkte Ezra Miller op) kan hij naar een compleet andere realiteit transporteren.



Green Lantern Corps

De Green Lantern is de enige DC-superheld die een eigen film krijgt, maar nog niet gecast is. We verwachten wel dat het snel gebeurt, want volgens de laatste geruchten verschijnt hij al in Batman v Superman ten tonele. Mocht dat niet het geval zijn, zien we hem in elk geval in de eerste Justice League-film, waarvan de opnames dit jaar al van start gaan. Veel informatie werd er niet over vrijgegeven, behalve dat de Green Lantern Corps-film zich in de ruimte af gaat spelen, waar de rest zich in de Griekse mythologie, onder water en gewoon op Aarde afspeelt.



NieuwsFilm

meest populair