Video

Gloednieuwe trailer DC-film 'Suicide Squad'

En er is een mooie poster met een bijzondere plek voor de Joker.

door Jim Pedd om 19:22 in VideoGisteren zond de Amerikaanse televisiezender The CW een uitgebreide special uit rond de aankomende films in Warner Bros.’ DC filmuniversum. De presentatie droeg de titel DC Film Presents: Dawn of the Justice League en bevatte een boel nieuwe beelden van de films die gemaakt worden. Onder presentatie van schrijver en regisseur Kevin Smith werden beelden vertoond van de Wonder Woman-film die op dit moment opgenomen wordt, van Batman v Superman: Dawn of Justice, een reeks featurettes rond Justice League: Part One en was er als klap op de vuurpijl een nieuwe Suicide Squad-trailer. In dit bericht tref je die laatstgenoemde trailer aan, samen met een gloednieuwe poster die Jared Leto’s Joker los van de groep plaatst.

DC verwacht volgens Smith dat het hun Guardians of the Galaxy-achtige hit wordt. ”Het wordt een sneak f**cking stealth hit,” vertelde Smith in zijn podcast voorafgaand aan de special. De film van regisseur David Ayer gaat op 4 augustus in première en draait om een groep superschurken. In de trailer wordt het feit dat zij als schurken goede daden moeten verrichten nog eens goed uitgelicht. Op de achtergrond speelt verder het nummer Bohemian Rapsody van Queen. De moorddaden van elk van de leden van het Squad worden verder nog eens goed uitgelicht in de video.De schurken worden verzameld door de Amerikaanse spion Amanda Waller (Viola Davis), met als doel een geheime missie te ondernemen waarbij een gevaarlijke tegenstander verslagen moet worden. Of ze daar in slagen is maar de vraag uiteraard. De groep bestaat onder meer uit de Joker (Leto]), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) en Rick Flag (Jai Courtney). Verder is al bekend dat ook Batman (Ben Affleck) een rol(letje) heeft in de film.
47 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Trailer 1: geweldig, goede muziek.

Deze trailer: slecht, verschrikkelijke muziek erbij


Daar gaan mijn goede verwachtingen.

Klapper

Avatar

Love it, goeie soundtrack ook

sephiroth1986

Avatar

Toffe nieuwe beelden! Bohemian Rhapsody is een geweldig nummer. Maar wat een waardeloze combinatie is het in deze trailer naar mijn mening🙄

Ereptile

Avatar

Hebben ze dezelfde editor genomen die de laatste trailer van Batman vs Superman in elkaar heeft geplakt?! Wat is dit voor vage trailer!

En ook echt jammer dat ze The Joker nu zo vaak laten zien in de trailer. :N Ik vond de eerste trailer echt veeeel beter...

McKelly

Avatar

Kijk, zo hoort een trailer te zijn! Toffe nieuwe beelden, maar weinig concreet van het verhaal weggeven. Kunnen ze bij BvsS nog wat van leren. Misschien niet de beste muziek combinatie (vond die van trailer 1 wel heel sterk) maar voor de rest top. En voor een DC film zit er voor mijn gevoel trouwens nog veel (sadistische) humor in. Kijk hier erg naar uit!

David1

Avatar

De meningen zijn wel verdeeld zie ik.

Ik vind het echt een super vette trailer. Wel een andere toon dan de eerste trailer, dat wel.

Banned

Avatar

Ziet er tien keer leuker en beter uit dan Dawn of Justice. Ook goeie trailer, toont op één schot na, nog niet te héél veel. The Joker blijft toch redelijk afzijdig in de trailer. Benieuwd wat de redenen hierachter zijn. Muziek keuze werkt wel,goed in de trailer, is gelukkig niet zo misplaatst als bij Star Trek 3. Wel toegegeven, het doet aan een ruigere versie van Guardians of The Galaxy denken maar dan zonder al dat space gedoe.

FilmMaster

Avatar

Vraag me af of dit een goede film zal zijn.

Paul83

Avatar

Dat de Joker vaak buiten beeld blijft is logisch aangezien hij geen deel uitmaakt van het team, maar juist een extra bedreiging is.

Althans, zo was het ook in de geanimeerde film. Voorspeld weinig goeds voor Killer Croc overigens als ze dezelfde verhaallijn kiezen.

Darthmar

Avatar

Wat jammer is dat de laatste jaren deze karakters al in films en serie(s) zijn opgedoken waarin ze anders werden afgebeeld of gespeeld. Een beetje overkill lijkt mij.
Maar het lijkt mij wel een aparte film om te zien.

Goov25

Avatar

I like this. Beetje mishandeling van Queen, maar erg toffe en rauwe trailer die niet veel verhaal vertelt maar vooral de sfeer laat zien. Lekker fucked up en over de top (wat doet die panda daar opeens?? :D ). Awesome, zin in!!

JamesBond

Avatar

Qua toon vind ik deze trailer in elk geval een stuk beter dan de eerste! T+) Leto ziet er geweldig uit!

SanneWinchester

Avatar

Ondanks dat de trailer een beetje een zooitje is, is dit tot nu toe eigenlijk wel de trailer die mij toch wat hoopvol maakt. ik had hier helemaal geen vertrouwen in tot nu toe.
ik vind de soundtrack dan eigenlijk wel weer heel leuk hierbij alleen kreeg ik meer een comedy gevoel ipv een duister DC film gevoel.

pmw84

Avatar

Gaan we weer :D

klagen klagen klagen lol


echt een toffe trailer, vond de muziek juist passen bij die stelletjes idioten lol


btw, wat is dat voor een beest aan het einde in de metro? Ik kan me niks van de comics herinneren ... anyone?

starbass

Avatar

Darthmar "Wat jammer is dat de laatste jaren deze karakters al in films en serie(s) zijn opgedoken waarin ze anders werden afgebeeld of gespeeld. Een beetje overkill lijkt mij.
Maar het lijkt mij wel een aparte film om te zien."


Hadden ze de series maar nooit gemaakt, die doen hier afbreuk aan..

meanrat

Avatar

horizon "Trailer 1: geweldig, goede muziek.

Deze trailer: slecht, verschrikkelijke muziek erbij


Daar gaan mijn goede verwachtingen."


Dus jij laat al je verwachtingen afhangen van een keuze in muziek? PFfffFfFtttt.......

Homer

Avatar

Mensen vinden de film nu opeens een stuk minder interessant omdat de film niet zo "dark" is als ze hadden verwacht. Ik wil deze film nu juist liever zien.
Tja, ieder zijn ding. ..

benjamin

Avatar

Banned "Wel toegegeven, het doet aan een ruigere versie van Guardians of The Galaxy denken maar dan zonder al dat space gedoe."
Ja, zo'n trailer op muziek doet uiteraard wel wat denken aan Guardians, ik weet niet of ik de keuze zo geslaagd vond.

Fantomex

Avatar

pmw84 "btw, wat is dat voor een beest aan het einde in de metro? Ik kan me niks van de comics herinneren ... anyone?"


Dat is een compleet nieuw karakter gespeeld door Jessica Sarah Parker.

weszz

Avatar

Prachtige trailer, verwachtingen waren er al maar dit maakt het wel gewoon af!

Mooie shots met daarin een leuke indruk van wat je kunt verwachten en de muziek erachter. Tja Queen still is the King ;)

Overigens heb ik nu meer zin in deze film dan Batman V Superman.

De mooie kleurtjes helpen overigens ook, eindelijk eens van wat grijze/grauwe af

pmw84

Avatar

Fantomex "Dat is een compleet nieuw karakter gespeeld door Jessica Sarah Parker."
hahahahahaha lol
zou het? zij is idd erg lelijk lol

chefry1983

Avatar

Margot robbie als harley quinn :W:W:W:W
damn goede trailer. misschien iets minder van de muziekkeuze maar ik denk dat deze film best wel gaat verrassen

bagheera

Avatar

Geweldige trailer! En degene die op het idee is gekomen om Bohemian Rhapsody eronder te zetten is een freakin' genius! Geweldig de beelden en geluiden erover gemonteerd en de tekst is ook nog eens super treffend voor de Suicide Squad. Zin in!

eltorro

Avatar

Wat een heerlijke trailer:W Ze houden zich zo te zien niet in bij deze film, de Joker heeft zo te zien een grotere rol dan gedacht.

M0vieFreak

Avatar

Geweldig goede trailer! :W Prachtige beelden en elke acteur overtuigd in zijn rol. T+) Ik kijk hier onwijs veel naar uit! :Y

Steve-O

Avatar

Ziet er fantastisch uit!

akketa

Avatar

bagheera "Geweldige trailer! En degene die op het idee is gekomen om Bohemian Rhapsody eronder te zetten is een freakin' genius! Geweldig de beelden en geluiden erover gemonteerd en de tekst is ook nog eens super treffend voor de Suicide Squad. Zin in!"


Hier ga ik volledig in mee! De hele trailer een glimlach op m'n gezicht gehad.

Ed Crane

Avatar

Yep, prima trailer weer, ziet er veelbelovend uit T+)

Perrysh

Avatar

Release op 5 augustus? Dat is nog eens een verjaardag cadeau!

EDIT: Poster zegt 5, artikel zegt 4 augustus. Wat is het nu?

benjamin

Avatar

Perrysh "EDIT: Poster zegt 5, artikel zegt 4 augustus. Wat is het nu?"
Wellicht komt hij de 5de uit in Amerika en de 4de in Nederland.

YOLO

Avatar

benjamin "Wellicht komt hij de 5de uit in Amerika en de 4de in Nederland."
Juist. Filmpremieres vallen op een donderdag (uitzondering is de woensdag).

“We’re bad guys, it’s what we do...” Bekijk de nieuwe #SuicideSquad trailer nu! 4 augustus te zien in de bioscoop. https://t.co/2IltOdjpiJ— Warner Bros NL (@WarnerBrosNL) 20 januari 2016

Shifty777

Avatar

In eerste instantie trok dit project mij niet zo. Toen Margot Robbie aangekondigd werd als Harley Quinn al een stuk meer. Toen ik haar op foto's zag als Harley Quinn nog meer. Toen ik die eerste trailer zag had ik er al helemaal zin in. En met deze tweede trailer ben ik verkocht.

Dus, tegen mijn verwachtingen in is dit samen met Civil War de comic-verfilming waar ik dit jaar het meest naar uitkijk. BvS doet mij helemaal niks tot dusver, Deadpool lijkt me wel lachen maar geen torenhoge verwachtingen en verder schiet me niets te binnen, wat wellicht al iets zegt over mijn interesse.

Laat maar komen!

movieboy

Avatar

Mijn mening over deze trailer:

Zalig gewoon en gaat een geweldige ride vol fun zijn!!!! can't wait!! en the joker ziet er goed uit!! ben zo benieuwd naar jared leto zijn performance.

WeaponX

Avatar

Ik ben een Marvel fanboy en ik ben geen DC hater maar bekoren doet het me ook niet maar man wat vind ik dit een goede trailer!

De muziek keuze (apart want eerste trailer was vrij duister en deze over de top en vrij crazy), de editing, logo's en kleuren heel vet!

Vind ik een keer iets van DC dope, zie ik toch wel 50% haten op youtube etc. Batman v. Superman kreeg heel veel praise en ik voelde daar niks bij. Alles wat ik totnu van Suicide Squad heeft gezien vind ik echt geweldig! :E Voor de eerste keer dat ik toch wel benieuwd ben naar een DC film.

horizon

Avatar

meanrat "Dus jij laat al je verwachtingen afhangen van een keuze in muziek? PFfffFfFtttt......."

Niet de muziek. De getoonde beelden zijn stuk minder interessant dan die van de eerste trailer. Mysterie weg, standaard gedoe nu.
En de muziek past niet eens bij die beelden. Had Sabotage nog beter effect bij star trek...

KeesjeNL

Avatar

Fantomex "Dat is een compleet nieuw karakter gespeeld door Jessica Sarah Parker."
Dus dát in de metro is Jessica Sarah Parker als ze 100% lacht? Scary:P...

Ed Crane

Avatar

Wie de hel is Jessica Sarah Parker :?

Fantomex

Avatar

Ed Crane "Wie de hel is Jessica Sarah Parker :?"


Het is maar goed dat je niet weet wie zij is. Niet googelen hoor.

Ed Crane

Avatar

Fantomex "Het is maar goed dat je niet weet wie zij is. Niet googelen hoor."


Is het de travestiet- of pornoster-versie van Sarah Jessica Parker of zo?

B@chelor

Avatar

Ik vind het wel wat. Trailer vind ik beter/leuker dan Batman vs Superman.

weszz

Avatar

Waar heeft Filmtotaal de afbeelding van die bovenaan staat? kan ik nergens vinden

B@chelor

Avatar

weszz "Waar heeft Filmtotaal de afbeelding van die bovenaan staat? kan ik nergens vinden"
Google is your friend.

linkje

weszz

Avatar

B@chelor "Google is your friend.

linkje"


Niet de kwaliteit/resolutie die ik zoek :( Toch bedankt!

Muufley

Avatar

Zaaaaalige trailer.

NieuwsFilm

meest populair