Gloednieuwe trailer DC-film 'Suicide Squad'

Gloednieuwe trailer DC-film 'Suicide Squad'

En er is een mooie poster met een bijzondere plek voor de Joker.



Gisteren zond de Amerikaanse televisiezender The CW een uitgebreide special uit rond de aankomende films in Warner Bros.’ DC filmuniversum. De presentatie droeg de titel DC Film Presents: Dawn of the Justice League en bevatte een boel nieuwe beelden van de films die gemaakt worden. Onder presentatie van schrijver en regisseur Kevin Smith werden beelden vertoond van de Wonder Woman-film die op dit moment opgenomen wordt, van Batman v Superman: Dawn of Justice, een reeks featurettes rond Justice League: Part One en was er als klap op de vuurpijl een nieuwe Suicide Squad-trailer. In dit bericht tref je die laatstgenoemde trailer aan, samen met een gloednieuwe poster die Jared Leto’s Joker los van de groep plaatst.

DC verwacht volgens Smith dat het hun Guardians of the Galaxy-achtige hit wordt. ”Het wordt een sneak f**cking stealth hit,” vertelde Smith in zijn podcast voorafgaand aan de special. De film van regisseur David Ayer gaat op 4 augustus in première en draait om een groep superschurken. In de trailer wordt het feit dat zij als schurken goede daden moeten verrichten nog eens goed uitgelicht. Op de achtergrond speelt verder het nummer Bohemian Rapsody van Queen. De moorddaden van elk van de leden van het Squad worden verder nog eens goed uitgelicht in de video.



De schurken worden verzameld door de Amerikaanse spion Amanda Waller (Viola Davis), met als doel een geheime missie te ondernemen waarbij een gevaarlijke tegenstander verslagen moet worden. Of ze daar in slagen is maar de vraag uiteraard. De groep bestaat onder meer uit de Joker (Leto]), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) en Rick Flag (Jai Courtney). Verder is al bekend dat ook Batman (Ben Affleck) een rol(letje) heeft in de film.



NieuwsFilm

meest populair