POLL & Terugblik spectaculaire Super Bowl Spots

POLL & Terugblik spectaculaire Super Bowl Spots

Check vele details en money shots, met onder meer Civil War, Apocalypse, "Ant-Man vs. Hulk", TMNT's Krang en Independence Day Resurgence.



Gisteren werden we overladen met veelal spectaculaire Super Bowl spots van aanstaande grote (zomer) releases. In tegenstelling tot andere jaren was er dit jaar slechts één spot van een film waar nog geen beelden van vrij waren gegeven: de vijfde Bourne-film Jason Bourne. Naast de toch wat eenvoudige titel werd vooral duidelijk dat Matt Damons Jason Bourne krachtiger terugkeert dan ooit te voren, inclusief zijn geheugen. Het wachten is nog op de volledige trailer. In dit artikel kijken we kort terug op wat we nog meer te zien kregen. We starten met een POLL!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

Tijdens de Super Bowl kregen maar liefst drie superheldenfilms tv-spots, namelijk de X-Men films Deadpool en X-Men: Apocalypse en uiteraard de eerstvolgende Marvel Studios titel, Captain America: Civil War.

In Apocalypse kregen we vooral veel nieuwe shots te zien van de vele personages, maar ook zagen we hoe grote delen van de wereld worden plat gelegd door de villain van Oscar Isaac. De minstens zo spectaculaire beelden voor Civil War werden met name in beslag genomen door The Winter Soldier / Bucky Barnes (Sebastian Stan) die het vooral Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man moeilijk maakt. Wil je alle details over de beelden van Civil War en Apocalypse? Check dan de 'Six Things Missed'-video's van Mr Sunday Movies:





Ter promotie van Civil War spande Marvel ook samen met Coca Cola. Dit resulteerde in de leuke tv-spot "Hulk Vs. Ant-Man" waarin Ant-Man (Paul Rudd) een blikje cola tracht te stelen van de Hulk (Mark Ruffalo). Overigens zal de Hulk niet te zien zijn in de film van Anthony en Joe Russo. Check hieronder een Making Of-video van Luna Pictures.



Ook de inventieve Gotham/Metropolis-tweeluik van Warner Bros. en Turkish Airlines voor Batman v Superman: Dawn of Justice is nader bekeken door de altijd scherpe Mr Sunday Movies:



En dan was er uiteraard de enorme destructie in Independence Day Resurgence. Naast de vermakelijke opening (zie shot helemaal bovenaan) was er als te verwachten weinig anders te zien dan verwoesting, dood en verderf... Hieronder de drie money-shots.







Ook van The Jungle Book verscheen een tv-spot, welke werd gevolgd door een volledig nieuwe trailer. Ondanks dat de CG-beelden zeer goed werden ontvangen waren veel FilmTotaal-bezoekers niet bepaald onder de indruk van de stemmen, van onder meer Christopher Walken (King Louie), Idris Elba (Shere Khan), Ben Kingsley (Bagheera) en Bill Murray als de beer Baloo. Check hieronder die complete trailer, inclusief een review van Beyond The Trailer, gevolgd door de online versie van de "Breakthrough Spot":





En dan was er ook nog de spot van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, waarin eigenlijk maar een echte money-shot zat, namelijk die van de villain Krang:









De spot van 10 Cloverfield Lane liet in tegenstelling tot de eerdere trailer wat meer van buiten de bunker zien, met aan het einde een shot van actrice Mary Elizabeth Winstead die ogenschijnlijk oog in oog komt te staan met het Cloverfield monster.



Wil je alle Super Bowl Spots voor films nog eens terugkijken check dan het Super Bowl Spot bericht. Alle reclames, dus ook niet filmgerelateerd, kun je terugvinden op deze website.

NieuwsFilm

meest populair