'Warcraft/Vikings'-acteur Travis Fimmel in scifi-film 'Inversion'

'Warcraft/Vikings'-acteur Travis Fimmel in scifi-film 'Inversion'

Wat als de zwaartekracht van onze planeet opeens verdwijnt?

De makers achter de mysterieuze, big budget sciencefictionfilm Inversion zijn een stap verder gekomen. Men werkt al iets langer dan een jaar aan de film en nu hebben ze dan eindelijk één van de twee hoofdrolspelers gevonden. Travis Fimmel, momenteel te bewonderen in de historische serie Vikings en binnenkort in de gameverfilming Warcraft, heeft de taak op zich genomen. Afgaande op de synopsis zal de tweede persoon van Aziatische afkomst worden.

Inversion onthult de gebeurtenissen die plaatsvinden wanneer planeet Aarde haar zwaartekracht verliest. De gevolgen zijn rampzalig en de catastrofe oplossen lijkt verre van een gemakkelijke taak. Een Amerikaanse oplichter, die zijn weg in het criminele circuit wel kan vinden, en een jonge, Chinese fysicus zullen de verantwoordelijkheid op zich nemen, en een race tegen de klok voeren om de aarde te redden.

Peter Segal (Get Smart, Grudge Match) kruipt in de regiestoel. Hij zal regisseren naar een scenario dat samengesteld is door drie mannen: Paul Haggis (Crash), David Arata (Children of Men) en Bragi F. Schut (Season of the Witch). Sun Entertainment en het Hongkongse Pegasus Motion Pictures financieren de film. De eerste opnamedag valt in september.



NieuwsFilm

meest populair