Trailer 'Don't Breathe': Niet sollen met blinde Stephen Lang

Trailer 'Don't Breathe': Niet sollen met blinde Stephen Lang

De drie inbrekers in deze horrorfilm zullen het zeer zeker berouwen...

Entertainment Weekly heeft als eerste de officiële trailer van de horror Don't Breathe vrijgegeven. Fede Alvarez, die ons in 2013 aan de remake van Evil Dead voorstelde, staat aan het roer. De filmmaker wordt tevens herenigd met de hoofdrolspeelster uit die titel, Jane Levy. Samen met acteurs Dylan Minnette (Goosebumps) en Daniel Zovatto (It Follows) begaat ze een afgrijselijke fout. Bekijk de trailer hieronder.

Rocky (Levy) heeft geld nodig om samen met haar zusje aan hun disfunctionele familie te ontsnappen. Met haar vriend Alex (Minnette) en de roekeloze dief Money (Zovatto) besluit ze een blinde miljonair te beroven. 's Avonds slaan ze hun slag, denkende dat ze de grootste en makkelijkste buit ooit kunnen binnenhalen. Maar de blinde man is niet het slachtoffer wat hij lijkt te zijn, hij is het tegenovergestelde van hulpeloos en mak. De man die altijd in het duister loopt is in werkelijkheid een psychopaat, levensgevaarlijk en meedogenloos. En opeens zijn de rollen omgedraaid...



De blinde man wordt gespeeld door Stephen Lang (Conan the Barbarian (2011), Avatar). Het scenario dat Alvarez volgde tijdens de opnames heeft hij samen met Rodo Sayagues op papier gezet. Don't Breathe (voorheen bekend als A Man in the Dark) is mede door Ghost House Pictures, Good Universe en Sony Pictures tot stand gekomen. De griezelfilm zal liefhebbers vanaf 29 september, in de Nederlandse bioscopen, de stuipen op het lijf jagen.

NieuwsFilm

meest populair