Meer over 'Deadpool 2', 'Wolverine 3' en 'Gambit'

Meer over 'Deadpool 2', 'Wolverine 3' en 'Gambit'

En is Fox blij met 'X-Men: Apocalypse'?

Begin dit jaar wist het R-rated Deadpool veel indruk te maken aan de bioscoopkassa's, even later werd X-Men: Apocalypse toch erg mager ontvangen en tussendoor werd duidelijk dat de derde 2016 X-Men film Gambit niet dit jaar zou gaan verschijnen. Producent Simon Kinberg gaf een update over de toekomstige films in het X-Men filmuniversum.

Over Deadpool 2 zegt Kinberg dat ze er al druk mee bezig zijn. "De mannen Wernick & Reese werken aan het script en we hopen dat deze snel klaar is," aldus Kinberg tegenover Collider. "We hopen om de film ergens begin volgend jaar op te nemen." De kans is groot dat de film uitkomt op 6 oktober 2017 of 2 maart 2018. Waarschijnlijk de laatste datum.

Over het volgend jaar te verschijnen Wolverine 3 zegt Kinberg dat hij alleen kan aangeven dat het erg goed gaat. "We willen er voor zorgen dat er niet veel bekend is over de film. We willen de film onthullen zoals dat vroeger ging. Je wist nog niet alles voordat je de film ging kijken."

Over Gambit is de producent kort af: "We zijn heel, heel serieus over het maken van de Gambit film." Ook wordt er niet ingegaan of Josh Boone's New Mutants binnenkort in productie gaat: "We puzzelen nu welke volgende X-Men film er moet komen."

En wat vinden ze bij Fox van het mager ontvangen X-Men: Apocalypse die ook financieel wat mager lijkt te presteren. "Ik denk dat ze gelukkig zijn. We hebben meer dan $500 miljoen opgehaald. Days of Future Past was voor ons een soort Avengers, waarin we een enorme cast verzamelde. We hoopten dat Apocalypse hetzelfde zou scoren als Days of Future Past, maar we wisten het niet zeker. Het is ander soort film."

Hieronder de Japanse trailer voor Apocalypse, met zowaar een soort after-credits scène!



NieuwsFilm

meest populair