Algemeen

Meer over 'Deadpool 2', 'Wolverine 3' en 'Gambit'

En is Fox blij met 'X-Men: Apocalypse'?

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Begin dit jaar wist het R-rated Deadpool veel indruk te maken aan de bioscoopkassa's, even later werd X-Men: Apocalypse toch erg mager ontvangen en tussendoor werd duidelijk dat de derde 2016 X-Men film Gambit niet dit jaar zou gaan verschijnen. Producent Simon Kinberg gaf een update over de toekomstige films in het X-Men filmuniversum.

Over Deadpool 2 zegt Kinberg dat ze er al druk mee bezig zijn. "De mannen Wernick & Reese werken aan het script en we hopen dat deze snel klaar is," aldus Kinberg tegenover Collider. "We hopen om de film ergens begin volgend jaar op te nemen." De kans is groot dat de film uitkomt op 6 oktober 2017 of 2 maart 2018. Waarschijnlijk de laatste datum.

Over het volgend jaar te verschijnen Wolverine 3 zegt Kinberg dat hij alleen kan aangeven dat het erg goed gaat. "We willen er voor zorgen dat er niet veel bekend is over de film. We willen de film onthullen zoals dat vroeger ging. Je wist nog niet alles voordat je de film ging kijken."

Over Gambit is de producent kort af: "We zijn heel, heel serieus over het maken van de Gambit film." Ook wordt er niet ingegaan of Josh Boone's New Mutants binnenkort in productie gaat: "We puzzelen nu welke volgende X-Men film er moet komen."

En wat vinden ze bij Fox van het mager ontvangen X-Men: Apocalypse die ook financieel wat mager lijkt te presteren. "Ik denk dat ze gelukkig zijn. We hebben meer dan $500 miljoen opgehaald. Days of Future Past was voor ons een soort Avengers, waarin we een enorme cast verzamelde. We hoopten dat Apocalypse hetzelfde zou scoren als Days of Future Past, maar we wisten het niet zeker. Het is ander soort film."

Hieronder de Japanse trailer voor Apocalypse, met zowaar een soort after-credits scène!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

"We willen er voor zorgen dat er niet veel bekend is over de film. We willen de film onthullen zoals dat vroeger ging. Je wist nog niet alles voordat je de film ging kijken."
Dan zou je de afdeling marketing aan banden leggen. Dus geen Amazing Spider-man 2 marketing, en ook geen BvS spoiler marketing.

Artificialis

Avatar

X-Men: Apocalypse is na Deadpool en Days of Future Past de meest verdienende film in de franchise. De film wordt sowieso door het publiek een stuk beter ontvangen dan door critici.

M0vieFreak

Avatar

Ik kijk uit naar de toekomstige X-Men films, ze zijn allemaal top! T+)

rainking

Avatar

Bram ""We puzzelen nu welke volgende X-Men film er moet komen.""


Persoonlijk, en ik verwacht dat ik één van de weinigen ben, zou ik een verhaallijn rond Hope Summers wel leuk vinden, maar daar komt nog wel het één en ander bij kijken. Plus dat ze nou niet zo heel erg populair is.

afbeelding

Decepticon

Avatar

YOLO "Dan zou je de afdeling marketing aan banden leggen. Dus geen Amazing Spider-man 2 marketing, en ook geen BvS spoiler marketing."
Idd, dat zou betekenen, 1 of 2 trailers, misschien 1 teaser vooraf, maar verder niks geen tv-spots en dergelijke.
Dat gaat denk ik nooit gebeuren, maar ik hoop dat Kinberg dit als producent wel voor elkaar kan krijgen, dat zou erg gaaf en weer baanbrekend zijn.

Ik hoop dat de volgende X-Men film z.s.m. komt en met de nieuwe jonge cast uit Apocalypse is.

NieuwsFilm

meest populair