Video

Trailer 'League of Gods': spectaculair fantasy epos

Inclusief de terugkeer van Jet Li naar het witte doek.

door Kaj van Zoelen om 08:49 in Video
Na een pauze van enkele jaren keert Jet Li terug naar het witte doek in het fantasy epos League of Gods (oftewel Feng Shen Bang 3D in het Chinees). De actiefilm is gebaseerd op de 16de eeuwse Chinese roman Investiture of Gods van Xu Zhonglin, en zit boordevol typische Chinese goden en demonen, die zich manifesteren als dieren, mensen met speciale krachten en vreemde monsters. League of Gods wordt geregisseerd door debutanten Vernie Yeung en Koan Hui. Laatstgenoemde verdiende zijn sporen in de filmindustrie in de jaren negentig als assistent regisseur van Tsui Hark.

Naast Jet Li zijn ook een aantal andere Chinese filmsterren te zien in League of Gods, zoals Louis Koo (Flash Point, Don't Go Breaking My Heart), Huang Xiaoming (Ip Man 2), AngelaBaby (A Simple Life, Independence Day: Resurgence), Tony Leung Ka-Fai (L'amant, Election), Fan Bingbing (X-Men: Days of Future Past) en Wen Zhang (The Mermaid).

Wen Zhang verving de oorspronkelijke in zijn rol gecaste Cecilia Cheung (Legendary Amazons, Wu ji), die wel enkele scènes filmde maar vervangen werd omdat ze zich niet zou kunnen gedragen op de set. Shu Qi (The Assassin) was ook ooit verbonden aan het project, maar viel om onbekende redenen af. Naast de nieuwe trailer verschenen ook enkele korte teasers, die elk op één personage zijn gericht, respectievelijk die van Jet Li, Wen Zhang, Fan Bingbing en Huang Xiao-Ming:


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Oké... vond dat ik het zelf al best lang had volgehouden. Maar ben toch echt afgehaakt toen die baby in beeld kwam. :|

Blijft toch raar volk...

Muufley

Avatar

CGI vomit fest.

YOLO

Avatar

Was Jet Li niet met pension? :?

aspers "Blijft toch raar volk..."
Ach Nederlanders zijn toch ook een raar volk. Elk volk heeft wel iets eigenaardigs ;)

MoJo

Avatar

aspers "Oké... vond dat ik het zelf al best lang had volgehouden. Maar ben toch echt afgehaakt toen die baby in beeld kwam. :|

Blijft toch raar volk..."


The Human Centipede komt uit Nederland, zijn Nederlanders nu ook een raar volk? Smiley face

benjamin

Avatar

MoJo "The Human Centipede komt uit Nederland, zijn Nederlanders nu ook een raar volk? Smiley face"
Eigenlijk wel he Smiley face

budspencer

Avatar

Hahaha wat IS dit voor een film? O+

nieuwslaatste nieuws

meest populair